top of page

Biscoff Cookies

  • Anne Brith
  • May 22
  • 1 min read
  • 200 g meierismør

  • 30 g melange

  • 100 g brunt sukker

  • 50 g sukker

  • 1 egg

  • 1 ts vaniljesukker

  • 250 g hvetemel

  • 1 ts natron

  • ½ ts salt

  • 90 g hvite sjokoladeknapper

  • 60 g knuste Biscoff-kjeks

  • Hele kjeks

  • 120 g Biscoff spread ( til pynt)




Rør smør, melange, sukker og brunt sukker sammen og ha i egget.  Sikt mel og bland dette sammen med vaniljesukker, salt og natron og bland det i bollen.


Rør det sammen og ha i hvit sjokolade og knust kjeks.


Rull baller a 120 g og legg dem i fryseren i 1-2 timer eller natten over.


Sett ovnen på 170 grader varmluft og stek cookiesene i 12-15 minutter.


Ikke ta flere enn 6 cookies på hvert brett.


Hvis cookiesene eser litt for mye ut tar du en rund stor utstikker og drar rundt og samler det hele.


Avkjøl cookiesene.


Sprøyt på kremen ( Biscoff Spread) med en tipp ( 1B) og legg på en kjeks.


Server!



ree

Comments


bottom of page