Biscoff Cookies
- Anne Brith
- May 22
- 1 min read
200 g meierismør
30 g melange
100 g brunt sukker
50 g sukker
1 egg
1 ts vaniljesukker
250 g hvetemel
1 ts natron
½ ts salt
90 g hvite sjokoladeknapper
60 g knuste Biscoff-kjeks
Hele kjeks
120 g Biscoff spread ( til pynt)
Rør smør, melange, sukker og brunt sukker sammen og ha i egget. Sikt mel og bland dette sammen med vaniljesukker, salt og natron og bland det i bollen.
Rør det sammen og ha i hvit sjokolade og knust kjeks.
Rull baller a 120 g og legg dem i fryseren i 1-2 timer eller natten over.
Sett ovnen på 170 grader varmluft og stek cookiesene i 12-15 minutter.
Ikke ta flere enn 6 cookies på hvert brett.
Hvis cookiesene eser litt for mye ut tar du en rund stor utstikker og drar rundt og samler det hele.
Avkjøl cookiesene.
Sprøyt på kremen ( Biscoff Spread) med en tipp ( 1B) og legg på en kjeks.
Server!

Comments