JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine 

  • Hverdagssirkus

Velkommen oktober og rosa sløyfe
Oktober er her. Måneden med alle fargene. Måneden trærne kler seg i sin vakreste prakt, solen fremdeles varmer gjennom genseren og gresset er duggvått til langt utpå dagen. Oktober er måneden mange av oss føler at vi endelig er skikkelig i gang med rutiner igjen etter sommeren, og før det blir så mørkt og vått at vi går i hi. Velkommen oktober.


Oktober er ikke bare dekt i gult, oransje, rødt og grønt. Oktober er også rosa. Måneden vi med ærefrykt bærer rosa sløyfer på brystet. Oktober er tiden vi bør tenke på den viktige jobben som gjøres for å forske på og finne stadige bedre løsninger for sykdommen som rammer så hardt og vondt. Sykdommen som fremdeles tar for mange liv og som påvirker altfor mange familier i hele vårt vidstrakte land.


Så i tillegg til å nyte alt det vakre oktober har å by på skal vi i By AnneBrith Magazine sende ekstra tanker til kreftforeningen og jobben de gjør, til alle de som er rammet av kreft, til de pårørende og til alle de som jobber med å hjelpe, støtte og redde kreftrammede. Vi kler oss med stolthet i rosa denne måneden.


Heia rosa sløyfe!


Les mer om Kreftforeningens arbeid eller gi et bidrag på https://kreftforeningen.no/rosasloyfe/


Ta vare på deg selv og de du er glad i!


Til neste gang,

Marte

XoX

1 comment