JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine 

  • Hverdagssirkus

Velkommen November

Hva tenker du når jeg sier november? Tror mange av oss tenker mørkt, kaldt og regn. November er den siste høstmåneden, så nærmere vinter enn dette kommer vi ikke før vinteren faktisk er her. November betyr også stearinlys, peiskos og starten på juleforberedelser. Det er tiden å trekke inn, spille spill med venner og familie, bruke timesvis på en varmende gryterett og kanskje prioritere ett serie-maraton på Netflix.


I magasinet denne måneden vil vi starte juleforberedelsene. Det blir inspirasjon til julekalendere i ulike varianter, julebakst og tips til julegaver. Også venter vi på reisebrev. Therese, vår interiørekspert, er på Yogaretreat i Sri Lanka. Hun kommer til å dele litt fra turen med oss alle, så vi kan leve litt gjennom henne. Gjett om vi gleder oss.


La oss bruke uken til å heie på alle fine pappaer der ute.

På søndag er det farsdag, og kanskje er det en fin mulighet til å teste noen av de deilige oppskriftene til Anne Brith, eller klinke til med en skikkelig god asiatisk middag til en far du du er glad i. Enten det er din egen, dine barns eller noen andres far. La oss uansett bruke søndagen til å hedre alle fine pappaer der ute.


Og nå som kulden har satt inn for fullt - kanskje du skal sette av tid til hjemme-spa? Det frister med litt ekstra glød og fukt i disse frosne tider. Også er vi jo på vei inn i julebordsesongen, så det hadde jo vært fint å skinne litt ekstra - både på innsiden og utsiden. Vi håper du finner inspirasjon til det hos oss.


Med det ønsker jeg deg en riktig god uke!


Ta vare på deg selv og de du er glad i.


Til neste gang,

Marte

XoX


Vil du ha mer hverdagssirkus? Følg meg gjerne på Instagram, Facebook eller blogg