• Anne Brith

Velkommen Grace


Familien teller nå en ekstra!

Før helgen fikk vi lille Grace hjem til oss, og alle hjerter gleder seg.


Grace er et lite nøste på noen få uker og skal altså få bo hos oss resten av sitt liv. Vi elsker alt ved henne allerede.


Mange av dere har spurt om Grace er en rasekatt, og jeg kan bare si at hun er en blanding mellom skogskatt og noen flere raser. Vi falt pladask for henne da vi dro for å se på kattunger for 5-6 uker siden, og Grace var den første kattungen som kom bort til oss.


Hun er helt nydelig.


Vi skjemmer henne selvsagt altfor mye bort nå, men det må bare være.


Hun fikk en kur i ørene sine før helgen og var derfor litt "oljete" i pelsen for de som lurte på akkurat dette. Vi har selvsagt ikke hatt henne ut eller dusjet henne.


Jeg trodde hun ville trenge helgen på å venne seg her, men allerede etter noen timer lå hun klint inntil både Annika og Espen, og hadde hun testet ut hvordan det var å svinge seg i gardiner, funnet ut hvor godbitene lå og vært innom alle soverommene på oppdagelsesferd.


Bare å feste setebeltet her, for noe sier meg at Grace er en aktiv liten pus!

Ikke umulig at mine innlegg her i magasinet fremover blir noe preget av dette herlige nøstet vårt, men om du leser på magasinet for å følge meg og mine prosjekter, så kan du logge deg på i morgen, og fredag.


Ellers er det som du kanskje allerede har lest masse spennende som kommer ut denne uka, både fra Marte, Tutu, Rine og Therese!


Vi snakkes!


Gode klemmer fra Anne Brith

0 kommentarer
JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine