• Frubuckle

trenings Glede sprederen

Hei!

Mitt navn er Tone Buckle, er 36 år gammel, gift og mamma til fire barn. Oliver på 15 år går på Wang Ung idrettsskole og spiller fotball på Viking FK elitelag. Marielle på 13 spiller håndball, Linnea på 8 går på friidrett, minstemann William på snart et år er i full fart hjemme med lek og ugang. Vi er en aktiv familie. Her er det full rulle fra morgen til kveld. Når mannen attpåtil er mye på jobbreise kan du jo sikkert se for deg at det er en hektisk hverdag.
Til vanlig jobber jeg på Stavanger universitets sykehus akuttmottak. Hver fredag jobber jeg på Sats Madla i Stavanger med morgentimer. På mandager instruerer jeg utetrening hjemme her i hagen. Det kan være en god kilde til enkel hjemme trening med minimalt med utstyr. Uten om dette skriver jeg bloggen Frubuckle.no om hverdagslivet mitt.Trening har vært min lidenskap i mange år. Det er ingenting som får meg til å føle meg bedre enn etter en treningsøkt. Det gir energi og overskudd til en mer effektiv hverdag, selv når en føler en ikke har tid til å prioritere dette. Jeg gleder meg til å dele med dere enkle og ikke så tidskrevende treningsøkter som alle kan få godt utbytte av. Det er kvalitet som gjelder.Jeg ser frem til å kunne inspirere og motivere dere til en sunnere og mer aktiv hverdag gjennom mine innlegg her. Jeg ønsker å hjelpe til med å få overskudd til å prioritere trening, sunn kost og helse i en travel hverdag for alle. For meg har dette vært en viktig del for å kunne «booste» mitt energi nivå under mer stressende tider.

Jeg gleder meg.


Dette blir gøy!

Tone Buckle❤️

0 kommentarer
JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine