• Frubuckle

tren ute!

Trening for meg er et pusterom for hverdagen. Jeg er løpeglad og elsker styrketrening. Tidsklemmen med fire barn gjør at det ofte blir utetrening i garasjen. Det er tidssparende og det er herlig med frisk luft. Å være ute i naturen er balsam for sjelen. Det er ikke alle som har tid eller tilgang til treningssenter å da er det fint og kunne gå rett ut døren og få en kanon trening. For å trene hjemme trenger en minimalt med utstyr. Det holder i massevis med et par manualer, kettlebells og strikker eller bare egen kroppsvekt.Armhevinger.


I dag vil jeg dele en god sirkeltrening med deg. En treningsøkt helt uten vekter med kun deg selv.


Knebøy med hopp.


Oppvarming: Varm opp fem til ti minutter før treningen. Litt lett jogg.


STYRKEPROGRAM FOR HELE KROPPEN-UTEN UTSTYR


Prøv dette programmet


· Armhevinger (lettere variant på kne)

· Knebøy med hopp

· Burpee

· Mage (liggende sykling)

· Gående utfall

· Siddeliggende planke. Gå fra side til side

· Dips på stol eller trappekant

· Rygghev

· Hofteløft med et ben. Bytt side på 30 sekunder

· Planke eventuelt med diagonalløft


Mage: Jobber kontrollert side til side og press korsryggen ned i gulvet.Gående utfall.


Side planke.


Jobb 1 minutt med 30 sekund pause før du går til neste øvelse. Repeter dette 4 ganger. Kjempe god økt som tar cirka en time. Kjekt med tilbakemelding fra deg om økten.


Mageøvelse. Planken.


God trening. Neste uke lager jeg et treningsprogram med manualer.SMOOTHIE. Jeg vil dele en superenkel oppskrift med dere som jeg elsker!Det er en god kickstart på dagen med en smakfull og sunn smoothie. Smoothie er perfekt som frokost, mellommåltid eller etter trening. 


Du trenger:3 poser økologisk jordbær

1 pose økologisk mango

5 dl mandelmelk

1 banan visst du har en godt moden. (trenger ikke)Hell mandel melken i blenderen og deretter alle bærene. Kjør blenderen til du får en tykk smoothie og hell over i glass.Vi bruker glass sugerør som kan vaskes i oppvaskmaskinen.Smoothien smaker best helt fersk, men kan være holdbar 12 timer i kjøleskapet .

En søt, frisk og populær smoothie proppfull av smak fra jordbær. Ikke tilsatt noe sukker, trenger ikke å tilsette noe søtningsstoffer. Fantastisk godt!


Nyt!!Ha en fin tirsdag.


Tone Buckle❤️


Følg meg gjerne på min blogg frubuckle.no.


0 kommentarer
JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine