• Interiør

Stay-at-home påskepynt.

Hver påske de siste årene har jeg malt påskeegg med mine tre nieser.

Vi har kost oss med kakao og smågodt og eggene har blitt nøysomt malt og pyntet med.

Jeg er litt usikker på hvem av oss som har kost seg mest. Jeg merket i år at dett savnet jeg virkelig.Derfor måtte jeg år tenke alternativt men tror ikke resultatet ble noe dårligere av den grunn.


Her har jeg brukt ting du allerede kanskje har hjemme så du slipper å gå ut å handle. Jeg blåste eggene da jeg hadde lyst til å henge de opp på en trollhassel men du kan koke de akkurat som de er også, gjerne før servering av påskefrokost.


Jeg har kokt eggene i skallet etter fire gule løk, en pose frosne blåbær og fire rødbeter for å få de fargene jeg har fått her. De måtte ligge lenge i rødbetesaften for å få farge så jeg la alt over i et norgesglass. I løken og blåbærene tok de fargen raskt.Så lykke til og God Påske!


Påskeklem Therese // Interiørdesigner

PS: Følg meg gjerne på Instagram og Facebook.


JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine