• Anne Brith

Overraskelse i posten:

Annonse // Glossybox

Jeg er skikkelig dårlig på å kjøpe skjønnhetsprodukter. Og jeg får aldri med meg hvilke trender som "herjer" eller hva som kan være smart å teste ut.


I vår så jeg for første gang Marna reklamere for Glossybox og jeg ble nysgjerrig. Så jeg bestilte den rett før sommeren og fikk en skikkelig søt highlight-palett i posten, sammen med 4 andre "sesongens" produkter. Jeg bestilte Glossybox i 3 måneder og har hver måned fått 5 fine produkter hjem.


Da jeg fikk spørsmål om å reklamere for Glossybox, var det nokså lett å si ja til dette. Rett og slett fordi jeg har vært en fornøyd kunde og kan anbefale det.


Prisen på Glossybox er 179.- i mnd, og du bestiller altså 1 ( løpende) , 3 , 6 eller 12 måneder.


Denne månedens eske:

Slik fungerer det:

Hver måned får du en eske hjem i posten, med 5 produkter. Noen litt mindre enn vanlig størrelse. Synes det er perfekt med små og mellomstore parfymer og kremer, da de ikke tar så stor plass, og brukes opp relativt raskt.


Både maskara og eyeliner ble dessverre ufrivillig "overdratt" til husets 15 åring :P

Noe jeg ikke med sikkerhet kan garantere IKKE vil skje hos dere som har tenåringsjenter hjemme. De elsker nok esken litt mer enn oss :OJeg har brukt eksene til små pakker og vertinnegaver. De er faktisk perfekte til å ha franske makroner i haha.


RABATTKODE

Nå får du 15% på første levering om du bruker koden: GBNO15

Dette tilbudet er gyldig frem til 31. oktober 2019.


Klikk deg inn til GLOSSYBOX nå for å bestille din skjønnhetspakke.


HA en nydelig dag!


Klemmer Anne Brith
0 kommentarer
JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine