• Rine Kalve

Slik får du glød til julebordet

Annonse/


Festligheter står for tur, og hvem vil vel ikke skinne litt ekstra på årets julebord?


Ofte kan førjulstiden være hektisk og stressende, noe som lett kan vises på huden vår.

Heldigvis finnes det noen triks som kan redde kvelden. For å få huden til å skinne og sminken til å sitte perfekt er trikset å preppe huden godt. Jeg bruker alltid en god ansiktsmaske samme dag som jeg vil at huden skal vise seg fra sin beste side.

Med denne masken er gløden sikret.


Radiant glow mask er formulert med kakaopulver og leire som revitaliserer og renser huden, og med kokosskallpulver skrubbes huden silkemyk og glatt. Naturlig sukkerekstrakt omdanner masken til en kremet melk i kontakt med vann.

Den er lett å skylle av og huden etterlates myk, fuktet og med en frisk glød!


Påfør et tykt lag på renset hud. La den virke i 5 minutter før du masserer skånsomt og skyller av med lunkent vann. Avslutt med en god fuktighetskrem tilpasset din hud.

Masken er rik på antioksidanter som beskytter huden og forbedrer fuktighetsbalansen og hudtonen. Kakao er også rik på magnesium, C-vitamin og fettsyren omega 6.

Disse fremmer celle reparasjon og foryngelse av huden. Den inneholder også mandelolje som er rik på A-, E- og B-vitamin, og har fuktighetsgivende, mykgjørende og nærende egenskaper. Masken er helt naturlig og økologisk <3Evolve Organic Beauty er et engelsk kosmetikkmerke som ble utviklet for å gjøre det enkelt å leve sunt og grønt i hverdagen. Produktene er håndlaget med de fineste naturlige og økologiske oljer og supermat hentet fra hele verden, som gir ekte resultater. Alle produktene er veganske og fri for dyretesting. De produseres i små porsjoner for å garantere ferskhet og høy kvalitet.


Ønsker deg en flott og strålende førjulstid !


Rine<3


JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine