• Hverdagssirkus

Siste innspurt

Det er nesten som desember er som oppløpssiden av året. Du vet, den distansen hvor løperne gir alt før de detter over målstreken. Forhåpentligvis fornøyde med egen innsats. For det er en god følelse å vite at vi har gjort så godt vi kan. Mer enn det går ikke.Desember, siste av 12 perler på en snor. Som ender i raketter som lyser opp himmelen i alle regnbuens farger. Enten for å feire alt som var bra, eller for å feire det som endelig er over og mulighet for 12 nye perler. Ditt valg.


Med unntak av regninger og regnskap er det jo egentlig ikke så mye som MÅ avsluttes innen desember er over. Likevel er det noe magisk med å kunne gå inn i julen og nyttåret med blanke ark, nye planer og vite at det som har vært, det har vært.I dag er det tre uker (og en dag...) igjen til julaften. På den tid skal vi gjennom noen julebord, juleavslutninger, julegavehandling, juleverksted, pynting og sikkert enda mer - i tillegg til de daglige gjøremål og jobb! En siste innspurt før kalenderen viser 2020 - nytt tiår.


I magasinet fremover blir det selvfølgelig litt julestoff, så du kan få noen tips til å komme i skikkelig julestemning. Selv om vi allerede har funnet frem nisseluene kommer vi til å servere det artikler som handler om hverdagslige ting også. Hvem vet, kanskje er desember måneden du endelig kommer igang med trening i igjen. Eller tester en ny eksotisk matrett. Eller ommøblerer...eller....Uansett, håper du sveiper innom oss i By Anne Brith Magazine for inspirasjon.


Ta vare på deg selv og de du er glad. Og god innspurt!


Til neste gang,


Marte

XoXVil du ha mer hverdagssirkus? Følg meg gjerne på Instagram, Facebook eller bloggJOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine