• Anne Brith

Søndagstanker


Våknet nettopp opp til et fantastisk lysskue!

Solen har definitivt begynt å skinne og solstrålene presser seg inn i dette fantastiske huset vi har.


Energien og den gode følelsen som jeg fikk i dette huset fra første dag er en av grunnene til at jeg elsker å bo her.


Dessverre er det ikke alle som mener at jeg og barna fortjener å bo her, og er det om dagen mange mennesker som henger seg opp i min finansielle situasjon. Hvor mye tjener jeg, hvor mye går mine AS i overskudd, går de virkelig i overskudd og hvorfor skylder jeg noen mennesker penger?


Husk at økonomien i mine AS ikke nødvendigvis gjenspeiler min privatøkonomi.


Jeg betalte ned 660.000 i gjeld i fjor, pluss litt over 300.000 på annen gjeld. Det er jeg vanvittig stolt av. Jeg var så ivrig på å betale ned gjeld at en regning rett og slett ble glemt. At man skylder noen penger er ikke avisoverskrifter. Også jeg gjør det, det er helt normalt å ha gjeld i dag. Hvordan jeg finansierer livet mitt har ingen noe som helst med. Jeg er nå involvert i over 10 forskjellige firmaer og har forskjellig eierpost på dem. At noen prosjekter ikke er levedyktige og at noen AS legges ned er heller ikke uvanlig. Det er slik det er i business. Jeg har spredt min risiko slik at både jeg og Holdingselskapet mitt tåler at noen AS ikke går med overskudd.


At jobben var over i øyeblikket jeg kjøpte meg hus og bil har jeg aldri sagt. Det er mer jobb enn noensinne. Det er kampen om tilværelsen, hver eneste dag. Men jeg har sagt hver gang neon spør: Jeg har ikke kommet hit, for BARE å komme hit. Jeg drømmer om en villa, hytte, gi ut flere bøker og jobbe i flere kanaler enn tidligere. Jeg vet utmerket godt hvor jeg er på vei. Det er kun hard jobbing som vil føre meg til målet.


Det som overrasker meg er at så mange mennesker er så opptatte av å prøve å overbevise meg at jeg er en dårlig person, dårlig på business og farer med løgn. Resultatene og det jeg realiserer teller for seg. 2019 var året jeg ryddet opp, organiserte mine AS og gjorde alt klart for videre vekst.


Nå skal ermene brettes opp og navnet mitt plasseres på en del produkter. Jeg skal jobbe enda hardere med noen av ideene mine fra 2019 og de AS som allerede har sett dagens lys skal videreutvikles. Å være på topp betyr også å stå i vinden. Jeg tåler det veldig godt. Men å insinuere at jeg en dag ikke har noe hus å komme hjem til fordi det har "gått opp i røyk" eller brent ned DET er å dra "kampens hete" og diskusjonen for langt.


Hvor ble det av det varmere samfunnet vi alle så ønsket?


Som alle andre alenemødre sliter jeg. Jeg sliter med dårlig samvittighet fordi jeg jobber for mye. Jeg er stresset for om jeg økonomisk klarer meg og jeg bekymrer meg hver kveld når jeg legger meg om jeg har sagt eller gjort noe som noen kan føle seg krenket av. Jeg har ingen mann i livet mitt jeg kan snu meg mot og spørre om hjelp. Ale jeg gjør og har gjort, oppnådd og realisert de 10 siste årene har jeg klart som alenemor til 4 barn. Tro meg når jeg sier det: Det har vært et helvete.


Ikke bare har jeg vær med på utallige tv-innspillinger hvor jeg skal smile og være lykkelig, når jeg innerst inne har slitt med angst for å oppleve vold eller trakassering. Men jeg har også skrevet bøker, utviklet produkter og jobbet kanaler frem til flere hundre tusen følgere. Dette har jeg gjort samtidig som jeg har vært lei meg innvendig. Jeg har grått nesten daglig, for meg selv. Men etterpå tørket tårer og reist meg opp igjen.


Jeg er ikke ute etter å jobbe med mennesker for å tjene mest mulig. Jeg jobber med mennesker for å løfte dem, og sørge for at de realiserer sine drømmer. Jeg klarte å nå drømmen min på 10 år. Ingen av dere aner enda hva den drømmen er men i 2020 kommer bomben og jeg gleder meg sinnsykt til å si at drømmen ble virkelig!


Så snakk gjerne om meg, still meg spørsmål og beskriv meg som hva du enn måtte mene. Men om du kanaliserer den energien til deg selv og heller løfter deg selv tror jeg at du vil oppnå mye mer her i livet enn det du gjør nå. Og husk at det er greit å være uenige, det er ok å synes at en kjent person som meg er elendig, taper, stygg, bitch, jævlig og fortjener å rotne i helvete. Men la det bli med tanken. Misliker du meg bør du ikke følge meg. Det er ikke sunt. Spre heller kjærlighet til de du elsker.


Jeg trenger ikke bevise for noen hva jeg har oppnådd. Jeg jobber steinhardt videre for å oppnå mer. Jeg har jo bare kommet halvveis i livet jo. Har jo egentlig ikke utført en dritt, om man tenker på det store bildet.


Men når jeg våkner til så vakkert lys i gangen, som jeg personlig mener Gud har sendt, så gir det meg håp. Håp om at det er en ny dag, med nye muligheter på vei. Og de mulighetene har vi, de har du! Jeg er overbevist om at hvem som helst kan oppnå det jeg har gjort om de følger planen jeg har fulgt.


Vær takknemlig for det livet har gitt deg så langt og vern om det som kommer på din vei.


God søndag!


Om du ønsker å følge med på kun bakingen jeg driver med kan du følge meg på Instagram under annebrith.no og ønsker du å følge med på hvordan jeg organiserer hverdagen min med barn, økonomi og forskjellige AS kan du følge meg på den mer private instagrammen min annebrithdavidsen.

Facebook: Annebrith.no

Snapchat: Annebrith.no

Youtube: Annebrith.no

JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine