JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine 

  • Therese Amble

Rosa Weekend Vibes

Helgen nærmer seg og da syns jeg det er hyggelig med litt ekstra kos i hjemmet. Jeg ELSKER å pynte med blomster. Det gir en litt ekstra ren og frisk følelse i huset og de varer jo som regel langt uti uken om du behandler de riktig.


Mange blomsterbutikker i dag har store fine torg med 3 for 2, 2 for 139,- og andre gode tilbud hvor du kan sette sammen bukettene selv, det er min favoritt.

Denne helgen har jeg valgt å fokusere på Rosa Oktober med nydelige liljer i fokus.


Herlige rosa og hvite toner med innslag av grønt og dyp burgunderrøde toner.


Sorterer og åpner alle pakkene før jeg begynner å sette de litt tilfeldig sammen i en stor vase.


Riktig verktøy er viktig så blomstene får rene fine snitt, noen skal ha rette og noen skal ha skrå snitt.


Jeg fjerner alt av blader på nederste del av stilken så det ikke ligger i vannet.


Husk kaldt vann og blomsternæring.
TIPS: Skal du ha gjester kan det lønne seg å kjøpe liljene noen dager før da de trenger noen dager på å blomstre.TIPS 2: Blomsterstøvet i liljer kan sette stygge flekker på både klær og møbler. Disse kan du lett knipe av. Ta hånda inn i en brødpose så kniper du de av rett i posen og slipper søl.NYYYYT!

Klem Therese


PS: Følg meg gjerne på Instagram, blogg og Facebook.