• Interiør

Re opp senga - soverommet, det nye møterommet.

Det er mange som tilbringer mange timer i hjemmet nå. Noen familier har kanskje to hjemmekontor, skole og barnehage innenfor husets fire vegger. Det blir liten tid til avslapning og egentid, og når begge sitter på hver sin side av kjøkkenbordet i telefonkonferanse kan lunta bli kort. Det er da det er godt med noen steder i hjemmet du kan "stikke av" til. Dette er et godt tips til deg som bor alene også og til deg som bor på liten plass for å få litt forandring i jobbehjemmehverdagen.


Regel nr.1 hos oss er å re opp sengen om morningen. For meg er det alfa og omega for hvordan resten av dagen blir. Det er jo også mye deiligere å legge seg igjen når sengen har vært luftet og oppredd.


Vel, jeg står opp, rister dyna godt og lar den lufte seg mens jeg dusjer, så rer jeg opp sengen før dagen kan starte. Full pakke med hotellputer, pynteputer og sengeteppe. Det gir en god følelse å gå inn på et oppredd og ryddet soverom, selv om du bare skal hente deg et par sokker eller om du skal ta en telefon.

Soverommet skal helst kun brukes til å sove i for maks avslapping, men i disse dager kan det også være et fint sted om du må stikke av i et møte eller om du bare trenger fem minutter for deg selv.


Hold rommet rolig og dust og med få ting som forstyrrer. Gjør det litt ekstra hyggelig og pynt opp med litt blomster eller grønne planter, tenn et duftlys og luft soverommet skikkelig før du legger deg om kvelden. Det er viktig med en god natts søvn før neste dag på hjemmekontoret.God Natt // når den tid kommer og godt møte ;)

Klem Therese

PS: Følg meg gjerne på Instagram og Facebook.

JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine