• Anne Brith

PIZZASNURRER



Her har du en superoppskrift på pizzasnurrer


PIZZASNURRER


1 kg hvetemel

1 pk fersk gjær

2 ss sukker

1 ts havsalt

75 g smør

6 dl melk eventuelt 3 dl melk og 3 dl vann

skinkefyll og ost


Til fyllet brukte jeg 200 g revet skinke, 1 rødløk, 1/2 løk, litt hvitløk og tomatpure


Deigen lages slik: Ha alt det tørre inkludert gjær i bollen. 


Smelt smøret og ha i melken. Dette heller jeg over det tørre og begynner å elte. 

Det er viktig når du lager gjærbakst at du elter mye og lenge. Minst 15 minutter. 

Hvis ikke kan gjærbaksten din bli seig. 





Forhev deigen i minst 30 minutter. Den dobler seg i bollen.

Ta ut deigen og rull en tykk pølse på ca 50-60 cm. Kjevle denne tynn slik at den er ca 20 cm bred. 

Ha på fyllet og rikelig med ost. Rull opp leiven og ha skøyten ned. Skjær opp biter og legg disse på bakepapir. Ha på litt ekstra ost på toppen.

Etterhev dem i 30 minutter til 1 time. Mine etterhevet nok 2 timer da jeg tok meg god tid på kjøkkenet i dag. Det er derfor de er så store og fine. 

Stek pizzasnurrene på 220 grader i 12-15 minutter. 


De skal være gyllenbrune. 



Om du ønsker å følge med på kun bakingen jeg driver med kan du følge meg på Instagram under annebrith.no og ønsker du å følge med på hvordan jeg organiserer hverdagen min med barn, økonomi og forskjellige AS kan du følge meg på den mer private instagrammen min annebrithdavidsen.

Facebook: Annebrith.no

Snapchat: Annebrith.no

Youtube: Annebrith.no

JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine