JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine 

  • Hverdagssirkus

Ny uke - Tusen tusen takk kjære leserEn uke har gått siden vi lanserte magasinet! For en uke!


Først og fremst, tusen takk til hver og en av dere som har fulgt, lest og heiet! Det gir hverdagen ekstra mening!


Det gleder oss å se hvor mange som har klikket seg inn og lest! Vi lover at vi fremover skal fortsette å skape innhold som engasjerer, inspirerer og motiverer.


Prøvde du forresten forrige ukes utfordring? Prøvde du noe nytt? Redaksjonen her i

by Anne Brith Magazine hoppet alle i det og prøvde noe nytt. Oppsummering er at det var litt skummelt, men mestringsfølelsen etterpå var så verdt det. Føles magisk å ha gjort noe annerledes!


Også er mandagen her. Med sine blanke ark og en ny side å fylle i kalenderen. Vi er klare for en ny uke. En ny uke med nye muligheter. Tenk for en gave, å få denne muligheten om igjen og om igjen.


På østlandet var det høstferie forrige uke, så for de av oss som hadde ferie vil nok denne uken handle om å finne tilbake til rutiner og kanskje finne frem høstgarderoben. Noen av dere er kanskje så heldige å få nyte høstferie denne uken. Håper uken bringer nye, fine opplevelser hvor enn du er og hva enn du gjør.


I magasinet denne uken vil du finne mer inspirasjon, både til kropp, sjel, hjem og smaksløker! Ja, også ny utfordring da.


Vi håper du finner dine små øyeblikk med "me time", hvor du kan sette deg ned å la deg inspirere. Enten det er på trikken, hjemme i sofaen eller i lunsjen.


Vi ønsker alle en riktig god uke, enten det er jobb eller ferie.


Ta vare på deg selv og de du er glad i.


Til neste gang,

Marte

XoX