JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine 

  • Hverdagssirkus

Ny uke, nytt magasin!

Endelig er den her. Uken vi virkelig lanserer byAnneBrith Magazin. Som vi har gledet oss! Gledet oss til å se resultatet på hardt arbeid med magasinet, til å dele våre tanker med dere, til å skrive. Rett og slett er vi ganske stolte av magasinet du nå sitter og leser. Vi håper skikkelig at du liker det.


Vi er fem jenter – eller bør jeg si kvinner – som skriver dette magasinet.


Anne Brith kjenner du sikkert. Hele Norges bake-dronning og toppblogger. Ja, og hjernen bak magasinet. Hun kommer til å bidra med nydelig oppskrifter, erfaringer fra og tips til gründerlivet og noen dryss fra eget liv.


Therese er vår interiør-ekspert. Hun driver sitt eget interiørstudio, N12. I magasinet vil hun dele raust av sin kunnskap om hvordan du kan få hjemmet ditt – eller kanskje hytta – til å bli din egen oase, et sted du kan slappe av og nyte livet. I tillegg vil Therese skrive om hvordan du kan pynte litt ekstra med blomster, eller kanskje gjøre i stand til fest. Går du med et lite ønske om å pusse opp, ommøblere eller bare gjøre det litt annerledes med det du har, da kan du glede deg til å følge Therese sin oppdateringer.


Elisabeth, eller TuTu som hun heter hos oss, er matskribent. Med sin asiatiske bakgrunn disker hun opp de nydeligste retter fra det asiatiske kjøkken. Hun vil dele masse deilige oppskrifter både med og uten kjøtt og fisk. Jeg lover deg, luktene og smakene kommer nesten gjennom skjermen! Tutu vil også dele sine aller beste kjøkkentips med oss. Synes du det er vanskelig å bestemme deg for hva du skal ha til middag til hverdags eller fest – her er din nye go-to!


Vår skjønnhetsekspert heter Rine. Hver uke vil hun dele tips til hvordan du best mulig kan ta vare på hud og hår. Hun vil dele sminketips og produktanbefalinger. Rine er også en rev på DIY på skjønnhetsfronten, så enten du har tørr, fet, rynkete eller kanskje bare vil beholde din perfekt hud er det bare å glede seg.


Hvis du trenger litt inspirasjon i hverdagslivet er Marte din kvinne. Hun skriver om et litt halvkaotisk liv som gründer og trebarns-mamma og deler sine triks og tanker for hvordan håndtere hverdagslivet. Marte vil også skrive om hvordan håndtere små og store utfordringer i livet, gjerne med et skråblikk. Marte har med seg mange verktøy fra sine etterutdanninger innen coaching og yoga.


Vi håper dette magasinet kan gi deg både inspirasjon og en liten time-out i hverdagen. Vår ambisjon er å skape et lite univers med feel-good for nettopp deg!


God lesing - og god timeout!