JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine 

  • Hverdagssirkus

Ny uke - nye muligheter

Endelig mandag! Hverdag, rutiner og nye utfordringer. Nye muligheter til å lære noe nytt, gjøre noe du elsker eller sette av tid til ting som gjør deg bra. Også hverdagskaos da. Strømpebukser som igjen må på, to streker bak og en strek foran. Gjerne med et hull på storetåa. Regnjakker som blir for trange over boblejakken og gummistøvler som gir litt for kalde tottiser.


De siste ukene har vi vært flinke til å gå gjennom klær, se hva som er utvokst og hva som mangler. I helgen fikk vi oversikt over vinterutstyr. Det ble mange par med utvokste dresser, votter, ulldresser, skisko, staver og ski. Og en enda lenger liste med "trenger".


Det er noe ekstra tilfredsstillende å pakke ned klær og utstyr som er fravokst, og gi det bort til venner eller butikker som selger brukt. Eller selge det på FInn. Det er akkurat som det i et bittelite øyeblikk blir litt ryddigere og litt mindre stæsj å holde orden på.Men så er det jo sånn at det meste må jo fylles på igjen, i større størrelser. Så denne uken kommer vi til å tråle byen for brukt ski-marked. Mange idrettslag arrangerer byttemarked hvor du virkelig kan fylle opp det nødvendige uten å blakke deg helt. Der finner du stort sett det meste av ski, støvler, staver og skøyter. Elsker sånne konsepter! Og selv om vinteren ikke har ankommet enda, er det så fint å være litt i forkjøpet - og disse byttemarkedene starter allerede nå. (Her kan du se en oversikt over noen av de https://www.friflyt.no/ski/her-kan-du-bytte-ski).


Mange sportsbutikker har salg nå, så der går det også an å gjøre et lite kupp. Favoritten for å kjøpe inn klær er likevel Finn, Tise og bruktbutikker. Eller hva med å arrangere en byttedag med venner og bekjente?


I barnehagen vår har SU (samarbeidsutvalget) de siste årene arrangert eget byttemarket. Alle som ønsker kan levere inn klær, også selges det ved hentetid, til 5-10 kroner plagget. En genial måte å spare både miljø og penger. Også så enkelt, både for de som leverer inn og de som handler, for du må jo innom barnehagen likevel. Pengene som har kommet inn har SU brukt til sosiale arrangementer i barnehagen. SIst, kunstkurs for alle barna.


Også i magasinet denne uken er vi i høstmodus. Du kommer til å finne varmende retter, halloween-forberedelser og et og annet tips for å nå ukens utfordring om å la kjøkkenet skinne. Blant mye annet.


Med det ønsker vi deg en strålende uke. Send oss gjerne en melding om det er ting du ønsker å lese om, eller dersom du har ris eller ros. Ingenting er hyggeligere enn å høre fra leserne våre.


Ta vare på deg selv og de du er glad i. Og god uke.


Til neste gang,

Marte

XoX


Vil du ha mer hverdagssirkus? Følg meg gjerne på Instagram, Facebook eller blogg