• Rine Kalve

Naturskjønt

Hei ! Jeg heter Rine Kalve. Er 32 år, samboer og mamma til to gutter på 1 og 4 år.

Jeg driver nettbutikken bnatural.no som har fokus på naturlige og miljøvennlige produkter innen skjønnhet, velvære og livsstil. Jeg er også utdannet hudterapeut og make-up artist og har jobbet mange år i skjønnhets bransjen.


Jeg har siden jeg var liten, vært over gjennomsnittet interessert i hudpleie, sminke og velvære. Jeg husker jeg pleide å ta på meg bestemors stiletthæler og fylte vesken hennes med alt av hudpleieprodukter jeg kunne finne på badet hennes og så måtte alle sitte å høre på meg når jeg skulle være «home party ala Mary Kay / Oriflame» dame!Jeg har et stort hjerte for naturlige produkter og er hektet på "gjør det selv" hudpleie.

Etter at jeg fikk mitt første barn, ble jeg mer og mer opptatt av hva man faktisk utsetter huden for. Huden er kroppens største organ, og hva vi påfører huden, som kan absorbere opptil 60% av stoffene man påfører, er noe jeg mener er viktig å få litt mer fokus på. Det er fint mulig og være både skjønn og "grønn".


Min vei og lidenskap ble å fremme det naturlige og sunne. På Instagram kan du følge min reise som skjønnhets grunder under navnet naturskjønt. Det finnes så mye gøy og bra innen naturlig og økologisk skjønnhetspleie. Fordelene med økologiske produkter er mange, når du velger et økologisk produkt har du en rekke garantier på hvordan produktet er fremstilt. Du slipper unødvendige kjemikalier, unngår produkter med billige syntetiske fyllstoffer og du bidrar til å ta vare på miljøet, naturen og dyrene.

Og ikke minst deg selv.


Jeg gleder meg til å få dele av min kunnskap og forhåpentligvis inspirere dere med det jeg brenner for, nemlig skjønnhet og velvære.


Vi sees <3JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine