• Rine Kalve

Naturlig glød med serum

Annonse // bnatural.no


Å inkludere et ansiktsserum i dine hudpleie rutiner er et av de mest effektive grepene du kan gjøre for at huden din skal bli optimal og se strålende ut!«kissed by a rose» serumet fra CIME er uunnværlig i min hudpleierutine.

Den er proppet med naturlige og økologiske superfood oljer og antioksidanter som er reparerende, forebyggende og gir huden rikelig med fukt og næring.


Serumet er super konsentrert og trekker dypt ned i huden og gjør underverk.

Den demper og normaliserer irritert, rød hud og gir en jevn hudtone.

Den har også anti-aging effekt og etterlater huden silkemyk!Hvordan bruke?


Siden serumet er veldig konsentrert, trenger du bare 1 eller 2 dråper med dette serumet. Påfør en liten mengde om morgenen og / eller kveld med fingertuppene etter du har renset huden og før du påfører dag eller nattkrem.

Den passer for normal, tørr og sensitiv hud.Essensielle ingredienser i serumet:Damask rose


Damask Rose er en av de eldste rosene og den kraftigste oljen i serumet.

Den stammer fra Midtøsten og er mer dyrebart enn gull (det brukes 50 roser for å lage 1 dråpe roseolje) Den er kjent som den første originale rosen, dronningen av roser. Det er en effektiv ingrediens for å motvirke aldringsprosessen i huden. Det renser, vitaliserer og mykgjør huden, og er også kjent for sine betennelsesdempende og beroligende egenskaper som hjelper til med å behandle rødhet.Aprikoskjerne


Aprikos kommer opprinnelig fra Armenia og er en viktig komponent i tradisjonell kinesisk medisin for sine farmasøytiske egenskaper. Aprikosfrø olje er rik på essensielle fettsyrer samt vitamin A & E. Den opprettholder hudens elastisitet og klarhet og har utmerkede fuktighetsgivende egenskaper for forebygge aldrende, tørr og sensitiv hud. Aprikoskjerneolje er kjent for å trenge gjennom huden uten å etterlate en fet følelse. Den virker antiinflammatorisk så den er perfekt for eksem.sesam olje


Sesam er kjent for å være den eldste oljefrø avlingen som er kjent for menneskeheten, med opprinnelse i Afrika. Det er ikke bare fantastisk å lage mat med, på grunn vitaminer som E, B og D og mange mineraler er det også flott for huden. Den er antibakteriell og derfor effektivt å redusere utslett og kviser.Nyperose olje (rosehip oil)


Denne oljen presses fra frukten av den ville rose planten som vokser i Himalaya. Oljen brukes for sitt høye innhold i vitamin A (retinol), E, ​​K og omega 3 og 6 fettsyrer.

Det øker hudens regenerering og elastisitet og bidrar til å redusere fine linjer og lysere huden. De gamle egypterne, mayaene og indianerne elsket rosehip olje på grunn av dens fantastiske helbredende egenskaper. Den korrigerer mørke flekker, reduserer arr og fine linjer og gir næring til sensitiv hud.Tindved olje (Sea Buckthorn Oil)


Tindved har blitt brukt i over 1000 år i tibetansk medisin for å behandle brannskader og hudskader. Massen og frøene fra dette appelsin bæret inneholder over 40 aminosyrer, vitamin A, B-1, B-2, B 12, C ( 7 ganger så mye som en sitron! ) Vitamin E samt essensielle fettsyrer som Omega 3, 6 og 9. Og det er en rik kilde til Omega-7, en dyrebar essensiell fettsyre som er viktig for kollagen produksjon og regenerering. Det gir næring til huden, reduserer misfarging og gir en gylden glød!Rosmarin olje


Rosmarin kommer fra myntefamilien og stammer fra Asia og Middelhavet.

Den hjelper å redusere «poser» under øynene og den hjelper med å redusere kviser og tegn på aldring.Ønsker du å gi huden din naturlig glød og en skikkelig vitamin boost i høst er dette serumet jeg anbefaler på det varmeste! Du finner den her <3RABATTKODE

Nå får du 20% på serumet om du bruker koden: serum20

Tilbudet er gyldig frem til 31. Oktober 2019


Ha en fin torsdag dere!

JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine