• Interiør

N12 Interiørstudio - Welcome to my world!

Hei! Therese Amble her, 40 år og utdannet interiørdesigner. Jeg driver firmaet N12 interiørstudio, studerer billedkunst og er en skikkelig interiørpassionista. Elsker maksimalistiske tapeter, keramikk og ting med sjel. Være seg nye eller gamle. Rare vaser som er arvet fra oldemor får gjerne en hedersplass i huset, men jeg har ikke mye ting stående fremme og jeg bytter stadig om på det som står rundt for ny inspirasjon. Men omgivelsene er ganske avdempet. Hjemme hos meg finner du heller ikke mye grønne planter i mangel av grønne fingre, men blomster derimot, ja der kan jeg som regel gå på en smell i blomsterbutikken.

Når en tidligere klassekompis fra videregående skulle bygge på rekkehuset og spurte etter interiørhjelp på Facebook var jeg ganske rask med å svare JA. I magen lå en liten drøm om å starte for meg selv og dette kunne jo være en fin test.

Samtidig var jeg og min samboer godt igang med å bygge eget hus så jeg var allerede godt inne i en kreativ boble, hvor jeg trives veldig godt. Jeg elsker prosessen med å finne frem farger, tapeter og gulv, og det var så tilfredsstillende å se hvor glade de ble når jeg presenterte ideene og ikke minst når resultatet sto ferdig. Jeg var jeg ikke i tvil, endelig! Med 20 års erfaring i interiørbransjen i sekken følte jeg meg klar for å sette drømmen om eget firma ut i livet. Jeg har ikke angret.
På instagram finner du meg under navnet n12_interiorstudio og her vil du kunne følge meg i min hverdag som interiørgrunder, se mine prosjekter og tilogmed få en oppskrift i ny og ne. Min hverdag er aldri lik.

Nå skal jeg også forhåpentligvis klare å inspirere deg her i byAnneBrith, med min passion for detaljer og hverdagsluksusen alle ønsker seg litt av. Min spalte skal stort sett handle om interiør, tips og gode ideer og min reise som grunder og håper jo jeg kanskje kan få deg som følger meg til å senke skuldrene, male en vegg, rydde i en skuff, puste litt, bli litt mer relaxed og til å leve livet. Kanskje til og med du velger å følge en drøm. Hvem vet. Livet er for kort til å ikke gjøre det.
Jeg gleder meg!Klem Therese.

JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine