• Frubuckle

Julemiddag med god samvittighet!

Reklame/Kolonihagen


Jeg har testet økologisk ribbe fra kolonihagen!


Nå er det juletider og mye festligheter. Husk å få klemt inn litt aktivitet og trening!

Enten er det julebord eller advents middag med familie, kan en ikke stikke under en stol at oftere en vanlig inntas større mengder med mat og da er det godt å få bevege kroppen mellom slagene.


Men! Selvfølgelig skal en unne seg god mat i denne perioden. Når en først skal kose seg med god mat er det fint å kunne velge et sunnere og økologisk alternativ. For meg ble det økologisk ribbe og medister kaker fra Kolonihagen. Resultatet var sjokkerende bra!

En kan nok ikke spise gris fra Norge i dag uten å minnes NRK dokumentaren som avslørte forferdelige og uverdige grisehold her i landet. Hjelpe meg. Her trenges det alternativ!


Det var da så fint å kunne lese hvor godt grisene fra kolonihagens produkt lever. Ribben kommer i en forpakning der det står masse bra informasjon. Av ren nysgjerrighet klikket jeg også inn på nettsiden til Kolonihagen for å se mer. Grisene lever et liv ute, har dusj og store familiebinger bare for å nevne noe. Se selv! Trykk her


Så til ribbetesten


Vi valgte å langtids steke ribben slik beskrevet i den en oppskriftene som fulgte med i pakken fra Kolonihagen. Veldig enkelt og en trenger bare ta tiden til hjelp. Rutene var allerede perfekt skjæret inn i svoren og mannen min bet merke i hvor møysommelig stykket var slaktet. Helt fra start til slutt duftet stekingen magisk.

Resultatet!


En mør ribbe med perfekt balanse av fett og magert kjøtt som er den beste jeg har smakt. Med de gode krydrede medisterkakene, hjemmelaget rødkål, waldorfsalat og mandelpoteter ble det en koselig julemiddag med venner jeg kommer til å huske.


Terningkast seks!
Dessert


Den beste isen noen av oss har smakt. Min favoritt smak var pistasj og det var rett og slett en fest i munnen. Løp og kjøp!

Ha noen fine førjuls dager og spre masse kjærlighet. Neste tirsdag sitter jeg på flyet ned til Australia, men jeg skal selvfølgelig skrive. Vi sees!


Juleklem fra meg❤️

Tone Buckle


Følg meg gjerne på min blogg frubuckle.no

0 kommentarer
JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine