• Interiør

Jeg er klar. Er du?

Annonse // Blomsterdekoratørene på Fyrstikktorget


GOD MORGEN! Vi er klar for tulipanenes dag med denne nydelige buketten norske tulipaner.


Norske tulipaner fra Blomsterdekoratørene på Fyrstikktorget.

Jeg er ikke vond å be når det kommer til akkurat tulipaner. Det er min favorittblomst. Så utrolig vakker og jeg liker spesielt godt hvordan den på en måte er litt levende i prosessen fra knopp til blomst og gjerne litt lengre. Noen står rett og fint og andre bøyer seg og lever villt. Her kan du lese mine beste tips for vakre tulipaner i et tidligere innlegg.Nydelig pakket inn med kjærlighet helt inn til stilken. <3


Du har utallige farger og typer tulipaner å velge mellom, et lite googlesøk på papegøyetulipaner vil vise deg noen nydelige kreasjoner. Tulipaner er like fine i kun en farge som i fargemix og pynter opp et hvert hjem.Jeg liker de best i en stor vase som holder de struttende og fine.GOD FREDAG! Kjøp med deg en bukett i dag!

Her finner du de flinke jentene på Helsfyr. Hjemmeside, Instagram, Facebook!Klem Therese.

Følg meg gjerne på mine andre kanaler. Blogg, Instagram, Facebook!

JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine