• Frubuckle

HVORFOR VELGE PERSONLIG TRENER?God mandag og andre påskedag. Har du hatt en fin påske? I morgen er vi tilbake til hverdagen, hjemmeskole og hjemmekontor. Heldigvis er det lys i tunnelen når vi i små steg begynner og åpne Norge igjen. Litt etter litt å imens får vi fortsette dugnaden og gjøre det beste ut av situasjonen.. Det syns jeg vi er «jysla» flinke til. Keep up the good work!

Hvordan trener du nå?

Er du strukturert til å trene selv?

Hvordan er motivasjonen?Hvem bør benytte seg av en personlig trener?


  • Alle! For trente og utrente.

  • Du kan øke din treningskunnskap, raskere resultater og få motivasjonen tilbake.

  • En smartere vei til målet. Tenk å ha en person som bare fokuserer på hvordan treningen kan bli morsommere og mer effektiv bare for deg. En som heier på deg når du er umotivert og jubler med deg når du når målene dine.

  • Faste tidspunkt for trening. Faste avtaler vil sikre deg at du gjennomfører øktene. Ved å ha faste avtaler med en personlig trener er du sikret gjennomføring.

  • Variasjon er inspirerende. Få et skreddersydd program med ulike øvelser. Din personlige trener sørger for at du utfører øvelsene riktig og jobben med å lage variasjon i din trening.


Fortsatt er det ingen treningssenter som har lov til å holde åpent, men nå har myndighetene åpnet for at små grupper på fem personer kan trene samme. Flere personlige trenere har nå startet felles trening ute for kunder. Sjekk på nettstedet på ditt lokale treningssenter eller søk sosiale medier for trening i slike grupper.

Jeg har selv en gruppe «utetrening» på facebook for kunder som ønsker dette. Enten du trenger veiledning, bli pushet eller du bare vil trene sammen med andre så er alle velkommen. Bor du i nærheten så bli med! Jeg har en god del utstyr og sørger for at det går sikkert for seg med antiback og god avstand.Sett deg mål, planlegg og følg å planen din. La oss kickstarte denne uken med en herlig treningsøkt!

Ønsker deg en nydelig uke og masse kjærlighet.


Påskeklem fra Tone Buckle


Følge meg gjerne på Instagram @Frubuckle

JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine