JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine 

  • Hverdagssirkus

Hverdagssirkus - Med skråblikk på hverdagen

Velkommen til mitt sirkus! Jeg heter Marte Zierfuss, er gift og mor til 3 herlige jenter på 6,8 og 11. Uansett hvor vi går, er det som er virvelvind har vært der. Vi er ikke spesielt strukturerte, ikke så gode på rutiner og liker vel å ta ting litt på sparket. Ryktene sier at jeg også kan være litt vimsete - og er visst ikke den eneste i familien. Derfor kalles vi ofte bare familien Zierkus.


Med en forelder i full jobb med masse reising og en forelder som er grunder kjenner jeg stadig på tidsklemma som så mange andre. Det er et sirkus – på godt og vondt. Dagene er til stadighet litt for fulle, og listen over ting jeg vil, burde eller må er ganske lang. Kjenner du deg igjen?
Sist jeg talte var det flest hverdager, og egentlig handler vel livet om å få disse dagene til å bli så sømløse og hyggelige som mulig. Jeg tror ikke på lykkejag eller quickfix. Jeg tror på realisme, positive tanker og en god dose humor. Jeg tror på å gjøre så godt vi kan med de ressurser vi har. På mine sider vil du finne refleksjoner og tanker rundt hverdagslivet, hvordan vi gjennom bevisstgjøring og tankesett kan få ting til å funke så godt som mulig. Jeg håper jeg klarer å engasjere, underholde og kanskje gi deg noen tanker til refleksjon.


Så, ta vare på deg selv og de du er glad i!


Til neste gang,

Marte

XoX


Jeg gleder meg til å bli kjent med deg! For at du skal blir bedre kjent med meg kan jeg fortelle at jeg er utdannet markedsfører, executive coach og yogainstruktør. Jeg elsker formidling, både å skrive, undervise og holde foredrag. Når jeg ikke skriver her, skriver jeg på hverdagssirkus.no og underviser på Westerdals. Ellers fasiliterer jeg workshops og jobber mye med å få team til å prestere så optimalt som mulig.


Følg gjerne Hverdagssirkus på Facebook eller Instagram