• Rine Kalve

Hudpleie med edelstener

Den siste tiden har jeg lagt til et nytt innslag i hudpleierutinen min. Jeg har sett og lest en del om denne populære skjønnhetstrenden som har herjet den seneste tiden. Jeg må innrømme at jeg var litt skeptisk til om det faktisk har en synlig effekt på huden, så jeg måtte prøve selv!Hudpleie med edelstener er ikke noe nytt, det har blitt brukt som hudpleieredskap i tusenvis av år, og stammer fra Asia. Foruten å jobbe for å forbedre helsen og utstrålingen i huden, skal den hjelpe med å forbedre blodsirkulasjonen, redusere hovenhet og fremmer lymfedrenasje. Dette gir huden en boost til å gjennoppbygge og fornye seg selv.skjønnhetsverktøyet har ofte doble ender, med en lang ovalformet stein i den ene enden for de flate områdene i ansiktet ditt som kinnene, pannen og haken, og en mindre rundere sten i den andre enden for områder som under øynene og rundt nesen. Rullen finnes i en rekke typer stener, men de vanlige er rosenkvarts, jade, turmalin og ametyst.Bruk rolleren på nyrenset hud, gjerne over serum, olje eller krem, den vil da hjelpe produktet å absorbere bedre. Den er veldig enkel å bruke, start midt i ansiktet og rull utover mot øret, gjerne med avsluttende strøk som beveger seg nedover nakken for å frigjøre drenering.


Jeg synes huden min ser klar og frisk ut av å bruke ansiktsrolleren over tid. Den avkjøler og beroliger huden og løser opp spenninger i ansiktsmusklaturen. Om jeg har tid på morgenen bruker jeg den gjerne rundt øynene, og ser med en gang mer våken ut.

For å få en ekstra kjølende effekt kan du oppbevare den i kjøleskapet.

En oppfriskende og deilig start på dagen!


Jeg kommer til å fortsette med dette i min hudpleierutine!

Kan anbefales<3


Rine
JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine