• Rine Kalve

hudpleie for de minste

Annonse / Lykkelig som liten


Jeg har vært så heldig å få teste denne norske hudpleieserien i vinter, og siden jeg har to gutter på under 5 år, passet det meg perfekt!


Helt siden guttene mine ble født har jeg tenkt nøye gjennom hva jeg smører og ikke smører på huden deres. Men denne serien kan jeg virkelig gå god for!Lykkelig som liten er utviklet av to norske fastleger fra Trondheim og består av trygg og økologisk hudpleie for både store og små. Uten kortison, parabener eller andre miljøbelastende stoffer!Denne hudkremen har blitt en favoritt her hjemme! En rik og god krem som som gir masse fuktighet og næring til huden. Den egner seg veldig godt for både store og små og er perfekt til sart babyhud!


Alle innholdsstoffene i kremen er godkjent av Grønn Hverdag, og den er ideell til allergikere. Jeg har brukt den på minsten som har atopisk eksem, og den holder eksemen i sjakk. Den egner seg ypperlig til barn og voksne med tørr hud, og som har tendens til eksem.

Med attest fra hudlege eller barnelege om at man har god nytte av denne kremen, vil man kunne få refundert deler av utgiftene av HELFO.

Hudkremen er helt uten parfyme eller luktstoffer, og er 100% parabenfri, og med masse gode naturlige oljer. Den inneholder heller ingen potensielt allergifremkallende stoffer.
Denne barnesalven er fantastisk og virker helende og lindrende på tørre flekker og er kjempe god på rød og sår hud. Den er også veldig god til sår stump og ved bleieutslett. Denne fungerer faktisk bedre en noe annet jeg har prøvd. Et must i bade hyllen!
Vinterkremen er virkelig en god kuldekrem som gir god beskyttelse der det trengs mest. En krem for små og store kinn i norsk vintervær. Den inneholder blant annet aloe vera og ringblomst som er kjent for sine helende egenskaper.Badeoljen har også blitt flittig brukt og består av ulike pleiende oljer og fuktbevarende stoffer, tilsatt en andel særdeles mild oljesåpe. Noen dråper i badevannet eller på vaskekluten gir barnet en skånsom og naturlig vask. Den er pleiende og veldig skånsom for tørr og sensitiv hud. Fungerer også fint som dusjolje til voksne!


Lykkelig som liten produserer lokalt hos nonnene på Tautra, som har lang erfaring med produksjon av såper og kremer.


Jeg kan varmt anbefale denne nydelige serien som er et trygt og sunt valg for de minste!


Du finner hele serien her!


Rine <3
JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine