• Rine Kalve

Huden elsker probiotika

Annonse // Esse probiotic skincare


Probiotika er levende mikrober som er sunne for deg. Kanskje du allerede spiser de for å forbedre din tarmflora. Men, de er akkurat like viktige for huden din.Esse probiotic skincare er verdens første hudpleieserie med levende probiotika!


Esse betyr “å være” på Latin. Esse startet ved å etablere seg på det voksende økologiske hudpleiemarkedet i Sør-Afrika. I løpet av 2009 begynte overgangen til probiotisk hudpleie. Tidlige resultater fra “The Human MIcrobiome Project” endret den generelle forståelsen av hud. Esse startet å se huden som et økosystem med humane og mikrobielle celler og tilpasset produktene deretter. Selskapet forsker aktivt rundt topikal påføring av nye probiotiske arter og leveringsmetoder for å kunne bekjempe aldring og optimalisere hudhelsen på en helt ny måte.

Per Hudcelle har vi minst 10 bakterier. På hudcellen finnes stasjoner hvor bakteriene fester seg for å kommunisere. Hvis feil type bakterier fester seg her, fordi vi mangler de gode, så vil cellens levetid forkortes. Det oppstår subklinisk inflammasjon med aldring som bieffekt.


For å oppnå optimal hud, er vi avhengige av de probiotiske mikrober som lever i og på den. Uten mikrober klarer ikke huden å utføre sine mest grunnleggende funksjoner og den vil eldes mye raskere. Esse skaper et miljø på huden som favoriserer veksten av gunstige mikrober. Prebiotika er tilsatt for å selektivt mate dem.Ny favoritt: Probiotic serum fra Esse


LEVENDE probiotiske mikrober finner du i to av serumene som klarer å gi grunnleggende forbedringer i hudens mikrobiom.


Esse er skeptisk til behandlinger som skader huden for å oppnå raske resultater, i stedet forbedrer de hudhelsen for å dempe aldring i det lange løp.


Esse tenker på mennesket og hele kloden når de lager produktene.

Helt fra starten har de opprettholdt sine grunnverdier som er – økologisk sertifisert, vegan , dyrevennlige , støtter rettferdig handel og er et karbonnøytralt selskap.
Kilder: https://www.esseskincare.com/no/JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine