• FruityFriendly

hjemmelaget Påskemarsipan

Annonse // Fruityfriendly

Marsipan hører ofte med til både jul og påske. Marsipan er en masse laget av mandler, melis og eggehvite. Hjemmelaget marsipan består ofte av 50% mandler og 50% sukker. Butikkmarsipan inneholder ofte mer sukker.


Hjemmelaget marsipan er enkelt å lage. Prøv denne oppskriften!




Oppskrift:

500g mandelmel

500g melis

2 store eggehviter

200g lys kokesjokolade

ca 1 ts Fruityfriendly Turmericpulver

Kakestrøssel




Slik gjør du:

Bland mandelmel, og melis i en kjøkkenbolle. Tilsett eggehvitene og kjør blandingen sammen på laveste hastighet med en K-spade. Når marsipanen har fått en fast konsistens knar du den godt på benken og tilsetter 1 ts turmericpulver. Bruk gjerne engangshansker for å ikke bli gul på hendene. Lag deretter tynne "marsipanpølser". Smelt kokesjokolade i varmebad og dypp pølsene i sjokoladen. Drøss over ønsket kakestrøssel og sett marsipanpølsene til avkjøling i kjøleskap eller fryser.


Turmericpulver finner du i nettbutikken: https://fruityfriendly.com/



Når de er avkjølt er det bare å nyte disse godbitene!


Lykke til!

Beste hilsen,

Camilla og Mary-janne


Følg oss gjerne på facebook og instagram @fruityfriendly

Nettbutikk: https://fruityfriendly.com/


JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine