JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine 

  • Therese Amble

helg i høstens tegn

I disse dager nytes det høstferie over hele landet. Det er jo en ferie som opprinnelig var til for å plukke poteter, men det er det vel ikke mange som gjør nå lengre.

Vi har tatt oss noen dager på fjellet hvor høsten står frem som ekstra fargerik og rolig. Nyter fjelluft og faktisk er det begynt å komme litt snø. Jeg som er en sommerperson med stor S blir like overrasket over hvilken effekt høsten har på meg og over hvor fin jeg syns årstiden er. Skuldrene senkes virkelig.


Uansett hva du bruker denne ferien til kan det være ekstra hyggelig å pynte opp litt inne nå som helgen nærmer seg. Jeg tok derfor med meg kniven ut på morgenturen med hundene. Dette er noe barna også kan være med på så om du har hund eller ikke, er i byen eller på fjellet, kom deg ut i naturen og ta med deg høstfargene inn.


Har prøvd å fange med meg alle de fine fargene.Naturens fargekart. Det er ingenting som slår den vakre naturlige paletten vi har rundt oss.


Ta med det du har plukket med deg inn, sorter det, rens det og tørk det litt på en gammel avis. Nyt en kopp kakao mens du koser deg og arrangerer fangsten i en vase. Helt tilfeldig. Jeg garanterer smil og lave skuldre.


Nydelig! Høstlig! Og helt gratis!Håper dere nyter noen fine høstferiedager <3

Klem Therese