• Anne Brith

Gulrotbrød



Altså dette brødet er skikkelig godt, saftig og annerledes!


Ettersom det er Sven som kom med ideen til brødet så må han få litt kred! Dette er brødet for superhelter altså. 


Her hjemme har vi 4 av dem!



GULROTBRØD


200 g store havregryn

200 g fullkornhvetemel

800 g hvetemel

5 store gulrøtter ( raspet grovt)

1 pk fersk gjær

2 ss sukker

1 ts salt

7 dl lunka vann





Ha havregryn, fullkornshvetemel og hvetemel i en bolle sammen med sukker, salt, raspet gulrot og gjær. 




Hell over lunka vann og elt det hele i 10-12 minutter. 





Forhev under plastfolie i 30 minutter. 

Del deigen opp i 3 like store emner og ha disse i brødformer. 





La brødene etterheve i ca 35-45 minutter. De skal bli store!


Stek brødene i 35-45 minutter på 220 grader varmluft. 

De skal stekes godt!

Legg brødene på rist og la dem avkjøle seg. 

Enjoy 



Om du ønsker å følge med på kun bakingen jeg driver med kan du følge meg på Instagram under annebrith.no og ønsker du å følge med på hvordan jeg organiserer hverdagen min med barn, økonomi og forskjellige AS kan du følge meg på den mer private instagrammen min annebrithdavidsen.

Facebook: Annebrith.no

Snapchat: Annebrith.no

Youtube: Annebrith.no

JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine