JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine 

  • Therese Amble

Greetings from SriLanka!

Noen ganger i livet dukker det opp muligheter jeg bare må kaste meg på. Sånn er det bare når følelser, impuls og hjerte får lov til å styre. I 90% av avgjørelsene jeg tar er det hodet og fornuften som leder an. Jeg liker kanskje de 10 resterende prosentene best ;)


Så nå sitter jeg her i paradis, Sri Lanka, på yoga retreat med BeYoga Studio. Sjekk ut Talalla Retreat.

Som grunder har jeg tatt med meg kontoret mitt, les: en mega iPad, og jeg kjenner på en stor takknemlighet for valget jeg tok april 2017 om å si opp den faste trygge jobben min og for støtten fra mannen i mitt liv som gjør det mulig at jeg kan følge min drøm og mine sprø ideer.


På kontoret mitt i dag er det kokosnøtter over hodet på meg, ekorn løper etter hverandre over plenen som i en tegnefilm, apene klatrer i palmene og hopper fra hustak til hustak. Et regnskyll i ny og ne, men hva gjør vel det når batteriene lades for fullt og inspirasjonstanken renner snart over.

Det er tullete vakkert her. Bare se på badet på rommet vi bor på. Rett ut i naturen, dusjer under åpen himmel til lyder av naturen. En dag regner det, en annen skinner solen. Hele verdens energi kommer inn og det eneste du må passe på et at apekattene ikke stjeler rynkekremen din.
Himmelsenger, eller myggnetting om du vil, på rom med bambusvegger.

Det er viktig med støtte og forståelse for å få til grunderdrømmen tenker jeg. Vi har alle et behov for å kunne være oss selv i et parforhold og uten støtte vil alt gå i vasken. Når alt kommer til alt er jeg og min samboer veldig like men også veldig forskjellige men jeg i min yoga-filosofiske verden ser at vi trenger hverandre for å stø støtt i oss selv og på jorda. Jeg drar den ene veien og han holder igjen. Jeg kunne fort ha svevet avgårde uten han.


Men tilbake til Sri Lanka. Har du ikke vært her. REIS HIT!

Da jeg landet på flyplassen kjente jeg med en gang på en godhet jeg sjelden kjenner i noen land. Snille, gode øyne etterfulgt av smil som møter deg, ønsker deg velkommen. Og de mener det av hele deres hjerter. Virkelig et vakkert land. De som jobber her får ikke gjort nok for å please deg. Og maten er fantastisk. Kortreist og smaksrikt, kokosnøttene henter de jo faktisk på området her. Kroppen høster all næring før jeg skal tilbake til kulden i Norge. Hører den er på vei.
Slenger med noen bilder så du skjønner hva jeg mener. Dette stedet er virkelig tullete vakkert.


Lik om du er enig. ❤️ Og har du en gründerdrøm i magen så syns jeg du skal tenke deg godt om før du forkaster den. Jeg angrer ikke. Nå skal jeg sole meg å vente på apekattene.

Ha en nydelig dag!

Klem Therese.


Følg meg gjerne på mine andre kanaler. Blogg, Instagram, Facebook!