• Anne Brith

Godt nytt år


2020 er et faktum og det nye året ligger foran oss.

Åpent og uskrevet.


Det er klart jeg ser tilbake på 2019 med smil om munnen. Mange av mine mål ble nådd i 2019, men samtidig så kostet det meg mye mer enn noen gang. Erfaringer rikere sitter jeg igjen med mange lærdommer.


Og det er ikke alltid slik at vi bør angre på det som gikk galt. Kanskje det var verd å lære seg å gå på trynet en gang for å være mer rustet i neste storm? Har du tenkt på det?


Jeg brukte mye av året på å tenke på alle de menneskene som brukte tiden sin på å ødelegge for meg. De villeste ting har jeg opplevd, og jeg blir nesten ikke sjokkert mer når jeg hører hva vanlige mennesker får seg til å gjøre. Jeg trodde det var mulig å utrydde ondskap men har forsonet meg med at det alltid vil være der. Verden er både god og dårlig. Trist og glad, Positiv og negativ. Og det er opp til oss mennesker å velge det vi vil gi mat i livet vårt.


Derfor har kretsen min blitt litt mindre. Jeg har blitt litt mer forsiktig og kanskje litt tøffere. Alltid ha en plan B. Og ikke være så skuffet når noen sårer meg. Vi er tross alt bare mennesker. Tilgi er en god ting. Og å tilgi mennesker er også en styrke.


Jeg har brukt dette tiåret til å bekymre meg for mye. Tanker som har vært mørke og dystre, og nei jeg er ikke deprimert fordi jeg tenker mørke tanker, har preget noen av dagene mine. Men tross disse tankene har jeg klart å holde en positiv fokus.


Jeg tror det siste året var nødvendig. Helt klart nødvendig slik at jeg skulle lære meg å være både sterkere og tydeligere på hvor jeg står og hva jeg godtar.


Mine vennskap til de nærmeste har blitt viktigere, og jeg har ikke sluppet veldig mange nye inn. Men etter å ha vært lenge alene er jeg veldig klar for å finne kjærligheten igjen. Men denne gang kanskje på et annet vis enn hva dere forventer. Mer om det senere i år!


Det er mange drømmer som skal gå i oppfyllelse i 2020. En personlig drøm er å ta meg en ferie. Jeg har ikke prioritert fri på over et år. Og det skal bli deilig å logge helt av og ikke jobbe.


I 2019 ble det mange store hendelser. Barna forandrer seg og vokser til. Jeg merker at oppgaven min på en måte er unnagjort. Jeg har klart det jeg satte meg som mål da jeg ble alene med dem for 10 år siden. Det var å få dem til å se andre, være empatiske, snakke sammen om følelser og hjelpe de som trenger det. Ved siden av disse viktige egenskapene har empati vært noe jeg har dyrket mye. Vise empati, føle, tenke og bry seg. Men også være prestasjonsrettet og ha egne mål og drømmer, og jeg har tatt del i drømmene til mine barn der det har vært mulig.


Nå står jeg her med 3 nydelige tenåringer som jeg føler er klare for å ta fatt på voksenlivet, når det starter. Heldigvis blir de boende hjemme noen år til!


De viktige øyeblikkene, konfirmasjon, bursdager, juleball og høytider, er jeg glad jeg kan dele med mine beste venner. Glad og takknemlig for at mine venner er der i gode og onde dager. For vi trenger kjærlighet mest når vi har det som verst.


Mine drømmer og mål for 2020 deler jeg på min private instagram som jeg opprettet i julen: @annebrithdavidsen


Der ser du også min housetour i vårt nye hus. Kanskje ikke helt slik alle andre gjør det men dere får et innblikk i hvordan vi har det! Kontoen er lukket og kun profiler med bilde og navn blir godtatt.Favorittene mine <3


Kjolen er kjøpt hos Anna Johnsson i Lillestrøm
Jeg må være verdens mest heldige person som har fått en så herlig datter! Og med det må jeg bare skynde meg så si at jeg er like glad i gutta mine. Før noen blir krenket på deres vegne, for at jeg ikke nevner dem :P


Det kommer en god del overraskelser i løpet av dette året, og jeg gleder meg og gruer meg litt til å dele alt med dere.


Godt nytt år til alle!

Måtte vi alle klare å møte våre medmennesker med respekt, tålmodighet, nysgjerrighet og raushet. Tross ulike meninger, religioner, tradisjoner, legning og levesett.


Klemmer Anne Brith!


Om du ønsker å følge med på kun bakingen jeg driver med kan du følge meg på Instagram under annebrith.no og ønsker du å følge med på hvordan jeg organiserer hverdagen min med barn, økonomi og forskjellige AS kan du følge meg på den mer private instagrammen min annebrithdavidsen.

Facebook: Annebrith.no

Snapchat: Annebrith.no

Youtube: Annebrith.no


JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine