• Anne Brith

God helg!


Foto: Nina Hjertaas Bull


Denne helgen setter jeg et punktum på et av mine største prosjekter noensinne. Det har vært en altfor stor arbeidsoppgave, men vi kom til slutt i mål. Det føles utrolig deilig.


Jeg skal ikke stikke under en stol at denne høsten har vært en av mine mest krevende noensinne. Jeg har følt veldig på at det har vært "Kampen om tilværelsen". Men jeg håper at når jula ringes inn så er de fleste prosjektene i boks og kan jeg i julen kose meg med å planlegge det nye året. Forhåpentligvis blir det litt roligere enn dette.


Det som ofte skjer når man eier flere selskap, har en finger med i spillet i flere prosjekter og engasjerer seg på mange områder, er at noen av prosjektene ikke har den fremgangen man ønsker. Noen prosjekter fungerer ikke, noen bedrifter går ikke som ønsket, og noe må man både avslutte og legge på is. Det er intet nederlag! Det er slik det er når man driver på et høyere nivå.


Men til tider kan det være vanskelig å svelge, særlig for oss kvinner, at noen av de prosjektene vi holder på med ikke får ønsket suksess. Derfor kan det være viktig å spre risikoen. Jeg går ofte inn i noe med hele hjertet, og tenker ofte på at det er synd at noen ting ikke blir som ønsket. Men vi må huske på at vi ikke må bli altfor emosjonelt engasjerte.


Der kan jeg til tider slite litt kjenner jeg.


Når jeg nå ser tilbake på høsten så tenker jeg jo at mye av det jeg har gjort rett og slett er realisering av store drømmer, og da må jeg bare godta at noe ble bra, mens andre ting ikke gikk som ønsket. Det er sluttresultatet som teller, og når 2020 smelles i gang med raketter tenker jeg at jeg skal være takknemlig for forandringene som har kommet min vei.


Barna vokser og blir store, og det skjer ting i familien. Minstemann har fått mulighet til å være med på et spennende prosjekt, og eldstemann viser seg å ha talent i noe ingen av oss trodde var mulig. Om alt går etter planen skal både han og jeg ta turen til utlandet nokså snart for å diskutere videre vei. Det er ikke bare min egen vei å gå mer. Jeg følger disse 4 små, som jeg faktisk må innrømme ikke er så små mer. Må vel nesten kalle dem unge voksne snart.


Personlig er jeg i en endringsprosess. En nokså tung en. Men jeg er ikke alene denne gangen. Jeg har så mange flotte kvinner med meg på laget, og det føles trygt å vite at jeg ikke står alene. Det var mitt mål for 2019, og det er i boks. Så da blir både endringene og prosessen frem til målet en gøyal reise.


Jeg skulle egentlig ha fri i helgen, men jeg ble nødt til å jobbe. Og det gleder jeg meg faktisk til. I kveld er det finale i Skal vi danse, og vi heier på Jørgine her i huset. Hun har blitt en stor favoritt blant barna. To andre kvinner som inspirerer meg om dagen er Reiseperler på Instagram og Pengesnakk. Sjekk dem ut om du er pålogget på Instagram. Det er to flotte damer med forskjellig budskap. Verdt å få med seg. #girlpower


Har du fremdeles ikke lyttet til Podcasten til meg og Isabel, som heter Anne Brith & Isabel, så anbefaler jeg deg å lytte til den i helgen. Den siste har vi kalt fødselsterapi, og forbereder jeg Isabel på graviditet og fødsel. Ellers er det flere av episodene som er godt lyttet til. Vi hadde nesten 30.000 lyttere i oktober! Det var vår første hele måned og vi hadde aldri trodd at vi skulle nå ut til så mange, så takk til alle dere som lytter. Min sivilstatus blir også hyppis diskutert i podcasten, og deler jeg og Isabel noen ganger litt mer enn det vi er komfortable med. Men, da blir det også ekte. Neste uke tror jeg at jeg skal røpe hvordan min siste date foregikk. Jeg gjorde ikke akkurat et godt inntrykk på han jeg var på tur med....tror jeg :P


Håper dere får en god lørdag.


Gode klemmer, Anne Brith0 kommentarer
JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine