• Anne Brith

Gaven til meg selv


Annonse // Hydroprot

Jeg har gitt meg selv en gave i år på Valentines! Egentlig på morsdagen allerede, men det er en gave som varer livet ut!


Det hele startet da jeg i julen var hos en eldre venninne av meg. Hun fortalte meg hvor bra hun hadde hatt det det siste året. Hun mente det kom på grunn av hennes inntak av Hydroprot.


Jeg fnøs litt av henne men hun overtalte meg til å teste ut fiskeproteiner fra Hydroprot. Jeg sjekket litt rundt på nett og fant ut at Camilla ( treningsfrue) også har anbefalt dette på det varmeste.
Jevnlig inntak av fisk forebygger livsstilssykdommer og styrker helsen på sikt, og norske myndigheter anbefaler økt inntak av sjømat.


Men jeg er ikke så flink til å få i meg nok fisk, til tross for at jeg kommer nordfra og føler jeg er oppvokst med fisk flere ganger i uken så blir det rett og slett for lite i hverdagen.


Det anbefales jo at vi spiser fisk flere ganger i uken, men vi glemmer det på en måte. Hjemme i nord har vi jo en helt annen tilgang på fisk. Både min pappa og andre henter jo fisk på havet og det blir jo ikke ferskere enn det. Så man kan vel si at jeg er litt bortskjemt på gode råvarer. Og mulig jeg rett og slett er litt dårlig på å bearbeide fisk selv? :)


HYDROPROT


Med et proteininnhold minst 94% er Hydroprot et svært rent proteintilskudd. Årsaken til at Hydroprot har så høyt proteininnhold er at det utelukkende er laget av fiskekjøtt. Det brukes avskjær fra laksefileter. Ikke fiskebein, brusk og innvoller som en del andre aktører benytter seg av. Proteinet i Hydroprot er hydrolysert, som betyr at det taes mer effektivt og raskere opp av kroppen enn om du spiser vanlig fisk. Skal du ha best effekt, ja da skal du ha det beste proteinet. – HydroprotJeg skal nå i de neste 3 månedene teste ut dette. Jeg har allerede snikstartet fra 1. januar. Og skal se om jeg merker noe forskjell frem til juli.


Hydroprot har sitt utspring fra forskning ved Universitetet i Bergen og Haukeland Universitetssykehus, hvor resultatene blant annet viser at folk som har høyt fiskeinntak har færre livsstilssykdommer.
TILBUD


Nå kan du prøve Hydroprot i 30 dager til halv pris. Følg denne linken Du betaler kun 125,- Porto/ekspedisjon er inkludert.


Jeg har altså gitt dette i gave til meg selv. Forhåpentligvis bedre helse på lang sikt! Som de sier hos Hydroprot: Bedre helse rett fra havet!


God søndag!

0 kommentarer
JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine