• Rine Kalve

Favoritter i min hudpleierutine


Annonse//


Det er viktig å gi huden den omsorgen den fortjener!

Disse økologiske hudpleie produktene bruker jeg hver dag i min hudpleierutine.


Å fjerne sminke og rense huden, er avgjørende for en frisk og jevn hud. Vi vet at å drikke nok vann, spise nok vitaminer og å være forsiktig med soleksponering er veldig viktig for huden vår. Men gode hudpleieprodukter er også et must! Hudpleierutinen din trenger ikke være komplisert. Jeg elsker å bruke produkter som har flere oppgaver og funksjoner samtidig, som hjelper deg til å få en strålende hud, uten å måtte overfylle badehyllen med masse produkter!Et essensielt produkt som hører hjemme i skapet på badet er en lotion (også kalt toner) som gir huden ekstra fuktighet og forfriskning. Med Rosee de roses 3 in 1 lotion, fjerner du mildt men effektivt sminke samtidig som du renser og toner huden. Produktet påføres ansiktet morgen og kveld med en bomullspad , det er ikke nødvendig å skylle av med vann! Den er baseret på rosevann og rose ekstrakt, som har en beroligende virkning på huden, den hjelper med å lukke porene og balanserer pH-verdien i huden. Dette er et viktig, siden serumet og ansiktskremen du bruker senere, blir bedre absorbert av en hud med en pH-verdi som er i balanse!Serumet kissed by a rose gir huden din en skikkelig boost. Serum er spesielt kjent for sine hydratiserende og nærende egenskaper. Men det gir også huden mer vitalitet og glød. Påfør et par dråper etter lotion. Serumet er super konsentrert og trekker dypt ned i huden og gjør underverker. Det vil hjelpe å gjenopprette hudens elastisitet og bidra til å redusere og forhindre fine linjer og rynker. Samtidlig som den jevner og frisker opp hudtonen. Den etterlater huden SÅ myk, LOVE it!


Disse produktene kan brukes av alle hudtyper, også sensitiv hud.


Jeg har ordnet et super bra tilbud til dere! Nå får dere begge disse to vidunder produktene samlet til bare 450,-. Førpris 600,-.

klikk på linken her for å komme til tilbudet <3


At CÎME -Skincare er en bærekraftig og miljøvennlig serie som også gir tilbake gjør ikke produktene mindre elskverdig. For hvert produkt som selges, donerer CÎME en del av inntektene til ‘Little Doctors’ prosjektet til veldedighetsorganisasjonen Nepal Trust <3


Ha en nydelig torsdag dere!

Rine<3
JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine