• FruityFriendly

fargerike bountybarer

Annonse // Fruityfriendly

Hjemmelaget sjokolade? Er du en av de som mener at Bounty er noe av det beste som finnes? Velkommen i klubben! Lager du disse, blir det vanskelig å gå tilbake til kjøpevarianten. Disse smaker enda bedre og inneholder næring. I tillegg ser de ekstra gode ut med farget kokos. Resultatet er farlig godt!


Oppskrift: 50g kokosfett 2,5 dl kokosfløte 250g kokosmasse 1 ts vaniljesukker 1 ss sukker eller stevia

1-2 ts superfood-matpulver


Sjokoladetrekk: 300g mørk sjokolade 1 ss kokosfett
Slik gjør du: Kokosfett, søtning og kokosfløte varmes opp til søtningen er smeltet. Tilsett kokosmassen og rør godt. Fordel massen i fire skåler og tilsett superfood-matpulver (de fargene du ønsker). Fordel massen til like store deler på et bakepapir og sett det kjølig i minst en time. Når massen har stivnet kan du dele de i like store biter. Form bitene i ønskelig fasong (kuler eller firkanter). Sett det så tilbake til kjøling i en time. Smelt så sjokoladen i varmebad sammen med kokosfett. Ta bollen ut av vannbadet og avkjøl til den har blitt lunken. Ta så ut kokosbitene fra kjøleskapet og bruk to gafler for å dyppe de i sjokoladeblandingen. Sjokoladebitene settes på et matpapir til sjokoladen har stivnet. Oppbevares i kjøleskap eller frys.


Lurer du på hvor du kan kjøpe superfood-matpulver?  Gå inn på nettbutikken https://fruityfriendly.com Nå har vi tilbud på vår egen "regnbuepose" med fem forskjellige farger. Perfekt hvis du ønsker å prøve denne oppskriften. I tillegg kan du få 30% ved å bruke koden "REGNBUE30" når du kommer til kassen. Lykke til!


Beste hilsen, Camilla og Mary-Janne Følg oss gjerne på instagram @fruityfriendly.com

JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine