JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine 

  • Therese Amble

Førsteinntrykket var perfekt!

ANNONSE // I helgen sjekket jeg inn på Clarion Hotel The Edge i Tromsø. Nesten 30 spente damer og jenter som er med på Anne Briths Influencer program var på workshop i denne vakre byen. Vi var spredt i byen på forskjellige hoteller men jeg tror jeg var en av de heldigste som fikk bo på akkurat dette hotellet. Fra rommet hadde jeg utsikt til både snødekte fjell, hav og by. Altså, for noen omgivelser som skulle inspirere oss og meg denne helgen.Varme gode farger.
Inspirasjonen fikk jeg med en gang jeg kom inn på rommet. Utsikten gjør jo sitt, men så utrolig deilig å komme inn på et lyst, friskt rom med glade farger. Her er det varm og lys eik, røde, gule og oransje toner, understreket av deilige mørkeblå gardiner av ypperste kvalitet. Det var litt ekstra gøy å oppdage at gardinene som hang på dette rommet var de samme jeg har valgt hjemme på mitt soverom. Jeg følte meg hjemme med en gang. Hjemmefølelse på hotellet og hotellfølelsen hjemme. Perfekt.Jeg sover ofte dårlig første natten på hotell. Men når jeg vet at ved å velge bort rengjøring av rommet og dermed donere penger til UNICEF’s senter for utsatte barn i Kambodsja da sov jeg faktisk sovet litt ekstra godt disse nettene. Prosjektet heter «Sweet dreams stay» og per 01.06.19 var det samlet inn 12 millioner kroner. Les mer på www.nordicchoisehotels.no)Sweet dreams stay


Etter en god natts søvn kom lørdag morgen og følelsen av å våkne opp i en julekalender er nå et nytt begrep for meg. ELSKER.


Det var fullspekket program hele helgen og noe av dette ligger på highlights på min instagram!God og kald klem Therese.

Følg meg gjerne på mine andre kanaler. Blogg, Instagram, Facebook!