JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine 

  • Hverdagssirkus

Er du god nok?

Først og fremst lurer jeg litt på hvordan det går med de ukentlige målene? Jeg håper det gir litt inspirasjon.


Det jeg har merket i samtaler med venner, bekjente og familie de siste ukene, er at veldig ofte går de samme temaene igjen. Vi har dårlig samvittighet for noe, vi er stressa for alt som er på to-do listen eller vi irriterer oss over rot. Da synes jeg faktisk det er litt morro å kunne si: sjekk ut målene i magasinet vårt.


Hvorfor skriver jeg dette? Jo, fordi veldig ofte er de tingene vi synes er utfordrende i hverdagen de samme for mange av oss. Det er derfor vi har laget en spalte som heter ukens mål. Og selv om du ikke går å tenker på målet gjennom hele uken setter det likevel ting i perspektiv. Bevisst eller ubevisst. Bare det at du blir klar over at du ikke trenger å ha dårlig samvittighet for noe (les innlegget om dårlig samvittighet her) gjør ikke at den dårlige samvittigheten blir borte i ett blaff. Men forhåpentligvis kjenner du igjen hva du driver med når den dårlige samvittigheten kommer lurende. Og det å bli bevisst våre egne tanker er starten til alt godt.For hvor mye tid bruker vi ikke på å snakke oss selv ned? Det sies at vi tenker mellom 60 000-90 000 tanker hver dag. Det er ikke oppsiktsvekkende i seg selv. Det som er sjokkerende er at 95% av de har vi tenkt før. Så tenk på hva du sier til deg selv. For tenkt hvilken effekt tankene våre da har. Hvis vi tenker fine tanker er sjansen for at vi tenker de igjen stor. Og samme hvis vi tenker negativt.


Så denne uken synes jeg vi alle skal sette oss målet å si noe pent om oss selv. Og dere, la oss ikke vente til i morgen med det a. La oss starte allerede i dag - nå med en gang. Si noe pent til deg selv.


Ta vare på deg selv og de du er glad i. Du er god nok!


Til neste gang,

Marte

XoXVil du ha mer hverdagssirkus? Følg meg gjerne på Instagram, Facebook eller blogg