• Anne Brith

Endelig fredag!


Fredager er de aller beste synes jeg. I alle fall med tanke på familien!

Kvelden her hjemme blir ofte roligere enn normalt, og når det ikke er trening eller andre aktiviteter så ender vi ofte rundt bordet med taco og gode samtaler.


Det er en ny tid i Familien AS. Barna har blitt større, det er mer "på gang" enn det var før. Samtalene blir dypere og avstanden til deres liv blir større. Noe som jeg som mamma har følt veldig på det siste året.


Jeg tror det er normalt å kjenne litt på det at barna lever litt egne liv.


Det går i: Kan du overføre penger, kan du kjøre meg og når er det mat? Mens det før kanskje var mer, kan jeg dra til kompis etter skole og kan vi handle sammen?


For jeg kan love dere at det ikke er særlig populært å handle med mamma mer. Nå har alle 4 egne VISA-kort og vippses det over ukelønn.


Livet som tenåringsmamma 🖤


Denne uken har det vært flere av oss her hjemme som har holdt sengen. Som om alt har gått på rundgang. Jeg tipper mange av dere kjenner dere igjen, nå som høsten har startet? Starter en med influensa, blir det som regel flere i familien som rammes. Og det har vi fått kjent på i 5 dager nå.


Jeg har jobbet tross sykdom, men i dag kjente jeg at jeg måtte ta det litt rolig. Så i dag tilbringes dagen bak pc og med å lage en ny plattform til et av mine firmaer.


I morgen skal det komme en gjærbakstoppskrift her fra meg. Så er du glad i baking titt gjerne innom :) Mange av dere etterspør mine oppskrifter og mer info rundt dette kommer.


Katten vår Grace har funnet seg godt tilrette hos vår familie. Vi elsker henne alle mann, og koser henne nesten glugg ihjel 🖤


I går sovnet hun i Halloweenbøtta til minstemann. Er det mulig å være så søt! Hun har så sjarm, og en fantastisk personlighet. Kosete, trygg, kjærlig og litt crazy. Akkurat som om hun er ment å passe inn her hos oss :P


Håper dere alle har en nydelig dag og ikke minst en god helg!


Klemmer fra Anne Brith 🖤


PS. Velkommen til Fru Buckle! Hver uke får du treningstips og sunne oppskrifter fra en dame som er helt fantastisk rå! Bloggen hennes finner du her

Vi digger å ha Fru Buckle med på laget og håper du vil glede deg over hennes energi!
0 kommentarer
JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine