JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine 

  • Hverdagssirkus

En uke i gründerens ånd

Det er mandag. Noen av dere sitter kanskje med litt ekstra god samvittighet i dag, for kanskje gikk du med bøsse i gårsdagens tv-aksjon, kanskje ga du så det sved, eller kanskje du bare heier skikkelig på årets tema og er dødsfornøyd med at så mange kvinner skal få støtte og hjelp til å løfte sin kompetanse og sitt hverdagsliv.


Årets tema var "Nå er det hennes tur". At det er "hennes tur" har vært på manges lepper den siste tiden. DNB har denne høsten kjørt kampanjen #huninvesterer. At kvinner eier mindre enn menn har endelig kommet opp i lyset. Det er mye positivt med denne trenden. Kanskje mest av alt at vi får løftet frem kvinner som vil, tør og har muligheten til å skape sin egen arbeidsplass. For en ting er sikkert, et samfunn med mangfold i næringslivet vil gi muligheter til flere. Og kvinner er "drivanes" gode ledere og gründere! Og nå heies vi frem!
Går du med en gründerdrøm i magen? Frister det å styre din egen hverdag og gjøre noe du har drømt om lenge? Men ikke vet helt hvor du skal starte? Denne uken vil du kunne lese litt om gründerlivet i magasinet.


Som gründer er det nemlig mange oppgaver som må hukes av og mange ting det må tas stilling til. Skal jeg starte enkeltmannsforetak eller bør jeg ha et AS? Når kan jeg si opp jobben min? Hvordan vet jeg om min ide er god nok? Hvem bør jeg snakke med? Hvor skal jeg begynne? Tør jeg?


Som gründer blir både søndagen og mandagen min brukt til å planlegge, gå gjennom alle gjøremål og ønsker for uken. Det er nemlig viktig for meg å sette av tid til å drømme, til å ønske og tenke langsiktig. Ellers er det fort å gå seg bort i alt som haster og som må gjøres. Da er det lett å la hodet forsvinne inn i jungelen av oppgaver som kanskje ikke fører til de resultatene du ønsker.


I dette magasinet er vi jenter som har tatt steget å startet for oss selv. Og en ting er sikkert, det er fint å ha et nettverk. Noen å prate med, noen som utfordrer deg og noen som heier på deg. Derfor kommer vi i magasinet til å dele både våre erfaringer og tips med deg. Ja, og heie da!


Så, mandag! Nye muligheter for å drømme og iverksette. Og du, i løpet av uka kommer en suuuper oppskrift på sjokoladekake om du skulle kjenne behovet for å feire deg selv litt ;)


Ta vare på deg selv og de du er glad i. Riktig god uke.


Til neste gang,

Marte

XoX

Vil du ha mer hverdagssirkus? Følg meg gjerne på Instagram, Facebook eller blogg