• Anne Brith

En ny start


Det er med skrekkblandet fryd at jeg nå skriver dette og trykker på publisere.


En stor og viktig avgjørelse ble tatt forrige uke, og jeg smiler litt inni meg av at jeg faktisk er så uredd at jeg tør å gjøre det. Hele annebrith.no er fjernet. Igjen står vi med blanke ark og nye fargestifter.


Jeg klarte ikke føle meg helt hjemme med slik annebrith.no så ut, og vi bestemte oss for at vi startet helt på nytt.


Det er skummelt, tøft, sprekt og veldig ambisiøst.


Hva annebrith.no etterhvert blir, vil tiden vise, men at vi skal ha med sterke, morsomme, smarte og ambisiøse kvinner på laget er sikkert. Noen av de vil dere etterhvert stifte bekjentskap med her inne. Selv skal jeg bidra 2-3 ganger i uken, med noe av det jeg er best på: baking, kvinner i business og mammarollen.


Mye har skjedd det siste året, og jeg har virkelig fått kjenne på hva som er viktig her i livet. Jeg har gått på noen smeller i livet men alltid klart å reise meg. Jeg har vokst og blitt en uredd og sterk kvinne, som driver mine firmaer litt med jernhånd.


På innsiden er jeg fremdeles nokså myk, og har jeg som alle andre kvinner drømmer jeg ønsker å realisere. Noen av drømmene skal jeg i mine faste innlegg her på annebrith.no dele med dere og dere skal få være med på reisen min og reisen vår.


I dag driver jeg et Holdingselskap, som igjen eier en god del andre AS, deriblant Anne Brith AS. Jeg eier bedriftene på forskjellige prosenter, men likt over linjen er vel at de aller fleste AS jeg engasjerer meg i er drevet av kvinner. Jeg brenner for kvinner og våre rettigheter, og tør å si at jeg er en feminist, uten at noen skal stemple meg på noe som helst måte.


Menn eier 80% av aksjebeholdningen i Norge i dag. Vi kan ikke styre verden om vi ikke eier den, sier DNB i sin siste kampanje. Jeg kunne ikke vært mer enig. Ergo må flere kvinner inn i business og tørre å eie. Tørre å drive, og tørre å feile.


Ved siden av å drive hele 9 AS/prosjekter har jeg barna jeg følger tett opp. De vokser seg til og blir smartere og smartere for hver dag som går. Jeg skal krydre noen av mine innlegg med gullkorn fra barnemunn. Jeg vil også snakke en del om hvordan det er å være mamma til evnerike barn. Familien blir også utvidet nokså snart og vi har noe stort på gang, også det vil dere få høre mer om i ukene fremover.


Jeg gleder meg over en ny start, og ønsker dere alle en nydelig søndag! Hiv dere gjerne med på Hverdagsirkus sin ukentlige "Mål for uka" Det er godt å ha noe å strekke seg etter. Vi klarer så mye mer enn vi faktisk tror!


Hvis du leter etter oppskriftene som lå på annebrith.no så ligger de alle på appen som heter BakeApp 🖤


Glade dager!


Anne Brith 🖤


5 kommentarer
JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine