• Anne Brith

En måned full av kjærlighet!

Endelig er januar over. Det må være den lengste måneden i året altså. Det føles virkelig sånn. Mørk, kald og energikrevende.


Tross en tung måned så har vi i Magasinet virkelig noe å glede oss over. Vi har hatt 50.000 lesere! Vi ble nesten litt sjokkerte over hvor mange som er inne og leser artiklene våre hver eneste dag. Så til dere: TAKK!


Det er så utrolig gøy.


En ny måned har kommet. Litt snikende nesten og hva skjedde egentlig? Personlig kan jeg vel si at livet mitt har blitt satt på hodet om dagen. Det er deilig at ting blir lysere. Det gir håp og glede i hverdagen.


Februar er en måned full av kjærlighet. Ikke bare skal vi feire våre mødre, men det er også alle hjerters dag: Valentinsdagen. 14. februar er dagen vi gleder den ene spesielle vi elsker.


Men ikke nok med det, det er skuddår i år og damene kan fri! Vel, vi kan jo egentlig fri når vi måtte ønske, men ifølge tradisjon tro så er skuddårsdagen den eneste dagen kvinner kan fri.


Tradisjonen sies å komme fra britene og irene og om mannen sier nei kan det få følger :P Hvis mannen sier nei så må han kjøpe 12 par hansker til kvinnen. Dette skal være slik at kvinnen da kan skjule at hun ikke har ring.


Har vi noen følgere der ute som tenker å fri på skuddår? Vi ønsker å være behjelpelige med eventuelt rigg og kake! Ta kontakt <3


Vi gleder oss veldig til denne nydelige måneden fullstappet med kjærlighet. For meg startet den sammen med alle i Magasinet. Vi er nemlig alle på hyttetur og jobber med å lage budsjetter, sette mål og fordele arbeidsoppgaver.


Håper dere har en trivelig søndag!


Klemmer fra Anne Brith


Om du ønsker å følge med på kun bakingen jeg driver med kan du følge meg på Instagram under annebrith.no og ønsker du å følge med på hvordan jeg organiserer hverdagen min med barn, økonomi og forskjellige AS kan du følge meg på den mer private instagrammen min annebrithdavidsen.

Facebook: Annebrith.no

Snapchat: Annebrith.no

Youtube: Annebrith.no
0 kommentarer
JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine