JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine 

  • Therese Amble

En liten uke igjen til julaften.

Er det en gave? Skal vi pakke den inn? Nei takk, det er jo halve moroa svarer jeg da. Han bak disken ser rart på meg, deg om det sier han. Mens en annen dame smiler og syns det faktisk er litt koselig at det fortsatt er noen som tar seg tid og koser seg med det.


Alt du trenger til å pakke inn gavene i år. Husk saks og teip.

Her i huset er 95% av gavene kjøpt inn og i går fikk jeg også med meg litt innpakningspapir og ting jeg trenger til å pakke inn gaver. I kveld blir det gløgg, fyr i peisen, julefilm på tv og jeg storkoser meg med å pakke inn julegavene. Jeg liker selvfølgelig at gavene matcher og hvert år er det kanskje et nytt fargetema. Gavene får gjerne små bjeller eller sløyfer på og i år skriver jeg små beskjeder på til/fra lappene til mottakerne. Jeg vet hvor jeg har det fra for både min mamma og min tante gjør det samme. Min tante er kanskje hakket mer ekspert en oss.


Jeg ser det florerer på nettet av ting til å pakke inn og pynte gaver med. Stempler til kortene og diverse stæsj. Men det skal ikke så mye til å pakke inn fine gaver. Du må bare tenke tema og holde deg til det. Jeg valgte nærmeste bokhandel, kjøpte fem like ruller med papir, en stor rull med gull gavebånd og gull glitterbelagte til/fra lapper med gullbånd. Jeg tror du ser den "røde" tråden min her.


Gløgg må med. Og denne gaven har fått en ekstra sort sløyfe og tørket eukalyptus. Veldig fint med det grønne til sort og gull.Her har jeg pakket inn lokket på en sort skoeske og bare lagt gaven oppi. Veldig enkelt og kan fint gjenbrukes av den som får gaven.


Pakk inn lokket på en skoeske. Veldig enkelt og gjenbrukbart.

Og her fikk jeg sorte gaveposer i butikken som matcher perfekt inn i mitt sort og gull tema. Litt flaks må man vel ha.Så da gjenstår det snart bare å si GOD JUL. Husk å kos deg og senk skuldrene i forberedelsene.


Juleklem Therese.

Følg meg gjerne på mine andre kanaler. Blogg, Instagram, Facebook