• Hverdagssirkus

En hyllest!

Morsdag! En dag bare for mor. I hvertfall på papiret. En dag vi skal hylle mødre, alle mødre: alenemødre, flerbarnsmødre, ettbarnsmødre, bonusmødre, bestemødre, englemødre, dyremødre......alle kvinner skal hylles!


Noen blir vekket på sengen med kaffe, noen får gaver, kake og blomster. Men det er jo ikke tingene som er viktige. Det er anerkjennelsen. Det å bli sett. At noen viser at de setter pris på deg. Det er kanskje det viktigste.De siste dagene har jeg sett flere innlegg som jeg humrer godt av. Fredag er lille morsdag, lørdag er morsdagsaften, søndag er morsdag og mandag er 1.morsdag. Det hadde vært noe det. Å bli oppvartet hver dag i fire dager. Men jeg tror jeg snakker for flere når jeg sier at det er utopi :)


Det er jo søndag i dag, og da er det tradisjonen tro på tide med en ny utfordring. Så jeg har lyst til at vi tar morsdagen på alvor og hyller oss selv hele uken. Altså med det mener jeg ikke at vi skal ligge med bena høyt en hel uke....Snarere at vi bruker uken til å klappe oss selv på skulderen for de tingene vi får til, de tingene vi jobber for, og for omsorgen vi gir - til andre og oss selv. Denne uken skal vi feire oss selv for alt vi er gode på, men også anerkjenne de tingene vi ikke får til. For ingen får til alt. Og det er helt greit.


En uke hvor vi skryter av oss selv. Det er innafor. Vi trenger ikke skryte ut i verden, så lenge vi skryter til oss selv. Skryt av deg selv sånn du ville skrytt av en venninne som gjorde de samme tingene som du gjør. Skryt av deg selv sånn du ville skrytt til barna dine. For du roser jo poden når de rydder rommet, gjør lekser eller kler seg selv (...ja, alt avhengig av alder selvfølgelig...). Ros deg selv på samme måten.


Ha, dette kjenner jeg skal bli en fin uke. En uke med egen-ros! Håper du blir med. Del gjerne med oss hva du ønsker å gi deg selv mest ros for.


Leste du artikkelen om å være litt mer egoistisk? Les den her


Med det ønsker jeg dere en riktig god morsdag og en enda bedre uke, fylt med ros, positiv egoisme og gode stunder.


Ta vare på deg selv og de du er glad i.


Til neste gang,

Marte

XoX


Vil du ha mer hverdagssirkus? Følg meg gjerne på Instagram, Facebook eller blogg

JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine