• Rine Kalve

DIY - Blueberry mask

Hjemmelaget skrubbmaske på 1 -2 -3!


Egenpleie er viktig , kanskje sitter du nå å er tom for den gode skrubben du pleier å kjøpe. Men fortvil ikke, det mye du kan lage selv! Det kan være både effektivt, enkelt og billig. Og best av alt med ingredienser du helt sikkert har tilgjengelig på kjøkkenet allerede. Denne skrubbmasken er laget av blåbær, kaldpresset kokosolje, olivenolje og sukker blandet til en passelig konsistens. Jo mer sukker du har i, jo mer skrubb effekt vil du få. Sukkeret i masken vil skrubbe forsiktig vekk døde hudceller og etterlate huden myk. Kokosolje og olivenolje vil tilføre huden fuktighet.Hvis du bruker frossne bær er det fint å blande med en håndmikser eller stavmikser.

Blåbær har noe av det høyeste innhold av antioksidanter sammenlignet med andre bær og er en av de beste kildene til antioksidanter. Antioksidanter har stor positiv betydning for immunsystemet vårt og for hvordan huden og kroppen eldres. Blåbær kan også gjøre underverker for kviser, de kan hjelpe å normaliserer oljenivået i huden din.


Ha masken på i 10 min. Fjern med lunkent vann, det blir ingen farge sittende igjen på huden, den går enkelt vekk med vann. Det kan være lurt å påføre masken rett før du skal i dusjen, eller bruk en t-skjorte som du ikke er redd for å få flekker på. Huden føles myk og deilig etter masken. Påfør fuktighetskrem tilslutt!


TIPS: Spis masse blåbær, og gi næring til huden din innenfra også!


Rine <3

JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine