• FruityFriendly

Cupcakes med regnbuefrosting!

Annonse // Fruityfriendly

Cupcakes er for alle. Hva med disse fargeglade herlighetene?
Disse er både søte og gode, og med den herlige vaniljefrostingen på toppen smaker de himmelsk- enten det skal bakes til fest, parade eller dessert.
Denne oppskriften gir ca. 8 cupcakes og er en liten oppskrift. Husk at forskjellen på cupcakes og muffins er at muffins er et bakverk i porsjonsform, mens cupcakes anses mer som en kake i porsjonsform.


Oppskrift på cupcakes: ca. 8 stk 1 egg 0,75 dl sukker 1/2 ts vaniljesukker 50g smør 1 dl melk 2 dl hvetemel 1 ts bakepulver Til denne oppskriften trenger du muffinsformer og gjerne muffinsbrett for å sikre lik størrelse og høyde. Sett ovnen på 200 grader. Slik gjør du: Visp egg, sukker og vaniljesukker til lett og luftig eggedosis. Rør inn smeltet smør og melk. Bland inn mel og bakepulver og rør det i eggedosisen, litt etter litt.
Sett muffinsformene i muffinsbrett og hell røren i formene til de dekker ca. halve formen. Stekes midt i ovnen til de er gylne, ca. 10-12 minutter. Avkjøles på rist før du skjærer av "toppen" på muffinsen (dette for at det skal være lettere å lage fine ringer med frosting etterpå).
Oppskrift på vaniljefrosting: 120g usaltet smør 400g melis 2-3 ss melk 2 ts vaniljeekstrakt (eller frøene fra en halv vaniljestang) Fruityfriendly superfood matpulver: Beetroot, Turmeric og Blå spirulina. Lag frostingen ved å piske sammen smør, melis, vaniljeekstrakt og melk. Det skal bli en lett og luftig krem. Ta frem fem skåler og fordel frostingen likt. Ta 1 ts av Beetroot i den ene skålen for å lage rosa, en 1 ts Turmeric i den andre for å lage gul, 1 ts Beetroot og litt Turmeric i den tredje for å lage oransje, 1 ts Blå spirulina i den fjerde for å lage blå og til slutt, 1 ts Blå spirulina og litt Turmeric i den siste skålen for å lage grønn.

Lurer du på hvor du får kjøpt disse naturlige fargepulverene? Superfood-matpulver får du kjøpt hos https://fruityfriendly.com. Dette er en norsk nettbutikk med både kontor og lager på Lillehammer. 10% avslag på din bestilling ved å abonnere på vårt nyhetsbrev.


Lykke til med regnbuefarger!


Beste hilsen, Camilla og Mary-Janne


Følg oss gjerne på instagram og facebook

@fruityfriendly
JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine