• Anne Brith

Brun året rundt

Annonse / Spraytanhuset


Jeg har nå i flere år vært fast kunde hos Spraytanhuset.


Jeg sprayer meg regelmessig, mens i travle perioder bruker jeg selvbruningsmousse.


På disse bildene kan du se hvordan jeg ser ut etter å ha smurt inn halve kroppen hehe. Måtte bare vise dere forskjellen.


Velocity Express Self Tan Mousse er utnevnt av VOGUE som den beste "raske selvbruneren på markedet, er elsket av Hollywood stjerner og modeller verden over, og er blitt en av de bestselgende selvbrunerene på markedet.


Dette er en mousse som er det perfekte produktet for deg som vil ha en dyp, ultramørk farge. Moussen er lett å påføre og gir umiddelbart en nydelig, feilfri brunfarge som tørker hurtig og fader naturlig. Vakker brun på en time!


La fargen være på i minst en time for en medium brunfarge; 2 timer for en medium/mørk brunfarge; og 3-4 timer for en lukseriøs mørk brunfarge.


Fargen kommer til å fortsette å utvikle seg selv etter du har dusjet!  


Slik virker den: De aktive ingredienser i moussen gir en naturlig, feilfri farge. Alle Vani-Ts produkter er 100 % parabenfri og parfymefri, har ikke blitt testet på dyr, og inneholder økologiske ingredienser som ikke bare er bra for huden, men også for miljøet. Alle Vani-t produkter har et høyt innhold av botaniske oljer, vitaminer og antioksidanter og er helt uten skadelige tilsetningsstoffer, mineraloljer, sulfater, glykoler, parabener og unaturlige fargestoffer. Alle Vani-Ts selvbruningsprodukter er derfor pleiene, antiaging og fuktighetsgivende, og gjør det mulig å holde seg solbrun året rundt uten å utsette huden for skadelige solstråler og kreftfremkallende solarium.  


Slik påføres den:

1. PEELING: Peel huden for å fjerne døde hudceller - vi anbefaler Vani-T Tan Eraser. Vær oppmerksom på ekstra tørre områder som hender, albuer, knær og føtter. Peeling kan gjerne gjøres dagen før.

2. FUKTIGHET: Plei spesielt tørre områder som hender, albuer, knær og føtter før påføringen og da gjerne med en god fuktighetskrem.

3. PÅFØRINGEN: Påfør produktet med en Latex hanske eller en tanning hanske - vi anbefaler Vani-T Bronzing Mitt.  Pump moussen ut på hansken og påfør kremen i sirkulære bevegelser på de ønskede områdene. Bruk overflødig mousse til føtter, hender og ansikt. Når du har oppnådd ønsket resultat, venter du 60 sekunder før du tar på klær. Husk å unngå vann og perspirering i tidsrommet fra du påfører moussen til du dusjer første gang!  


FØR OG ETTER:


RABATT: Nå får du 20% rabatt på selvbruningsmoussen ved bruk av kode ANNEBRITH20Jeg er så fornøyd med resultatet!


HUSK koden ANNEBRITH20 for 20% rabatt!


Klemmer!


Om du ønsker å følge med på kun bakingen jeg driver med kan du følge meg på Instagram under annebrith.no og ønsker du å følge med på hvordan jeg organiserer hverdagen min med barn, økonomi og forskjellige AS kan du følge meg på den mer private instagrammen min annebrithdavidsen.

Facebook: Annebrith.no

Snapchat: Annebrith.no

Youtube: Annebrith.no


0 kommentarer
JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine