• Hverdagssirkus

Blir du med på en utfordring? - Ukens mål

For mange år siden plukket jeg opp boken «the happiness project» av Gretchen Rubin. De av dere som kjenner meg, vet at jeg er imot hele ideen om at vi skal gå rundt å være så lykkelige hele tiden. Til det er jeg for realistisk. Det jeg imidlertid ikke er imot er å gjøre små triks i hverdagen som gjør at livet flyter litt bedre, som gjør oss mer bevisste på tilværelsen og valgene vi tar.


Boken til Rubin tar for seg en ting du skal prioritere hver uke, for å få det litt bedre i eget liv. Dette likte jeg så godt, at jeg har lyst til å krydre dette magasinet med et lite mål å ha fokus på i den kommende uken. Hver søndag setter vi målene for neste uke. Det blir små og store mål som vi tror vil bidra til litt mer tilstedeværelse i eget liv. Bare så vi kan bli litt mer bevisste oss selv (på en positiv måte) og forhåpentligvis være litt mer rustet når stormen kommer.


Dette er vi så gira på at vi går igang med en gang.


Og hva passer vel bedre enn å sette som ukens mål: Prøv noe nytt!
Kanskje er det nytt for deg å lytte til råd fra et magasin. Da kan det være målet ditt. At du skal være med å jobbe mot disse målene hver uke. Kanskje er det en hobby du har hatt lyst til å prøve men ikke turt. Da er dette uken du skal prøve. Kysse din kjære hver morgen. Sitte ved siden av noen du ikke kjenner i lunsjen. Gå på den afterworken du har droppet hver måned. Prøve en ny matrett. Bare du vet hva som er rett for deg. Bruk litt tid til å bestemme deg, eller ta frem pen og papir og bestem deg her og nå.

Denne uken skriver jeg for første gang i et online magasin. Det er min «prøve noe nytt»! Det er ganske langt utenfor komfortsonen, men Å så gøy.


Hvorfor prøve noe nytt?

Ved å prøve nye ting utvider vi vår horisont. Vi blir mer åpne, og etterhvert kanskje mer eventyrlystne. Visste du at en av grunnene til at tiden føles som den går fortere og fortere jo eldre vi blir er fordi vi ikke opplever nye ting. Når vi opplever nye ting føles tiden lenger. Trenger vi flere argumenter for å ta oss i nakkeskinnet å prøve noe vi ikke har gjort før?


Del gjerne med oss hva du bestemmer deg for å gjøre og hvordan det går!!!!

Håper du blir inspirert til å henge deg med! En liten ting å fokusere på hver uke. No biggie!


Ta vare på deg selv og de du er glad i. Og god siktig på mål.

Til neste gang.

Marte

1 kommentar
JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine