• Hverdagssirkus

Bare to uker igjen???

I dag kunne barna fortelle meg at nå er det bare to uker til jul. HÆÆÆ? Nei, det stemmer ikke, sa jeg litt mer stresset enn vanlig. "Jo, om to uker er det 1.desember, mamma og da begynner jo liksom julen. For da skal vi ha julekalender og bake pepperkaker".


Jammen meg. Selv om jeg mener julen egentlig ikke starter før julefeiren, er jeg enig i at det er noe magisk med 1.desember og hele førjulstiden. Å pynte opp med lys både inne og ute, å kjenne lukten av gløgg og pepperkake fylle stuen en helt vanlig tirsdag og juleverksted og pynting av juletre.


Hvert eneste år har jeg en plan om å være ferdig med julegaver før advent kommer med alle sine juleavslutninger, julebord og annen hygge. Ja, sånn at det går an å nyte tiden isteden for å stresse rundt med høye skuldre. Jeg har aldri klart det før.I år igjen har jeg et håp. Så denne uken skal jeg bruke på å planlegge, lage en liste over alle gaver som skal kjøpes inn. Med to uker til advent flytter fokuset i mange hjem mot julekalender. Jeg er ganske sikker på atdiskusjonene går i de mange hjem: gave-kalender, sjokolade-kalender, fotaball-kalender, sminke og stasj eller gjøre-kalender? Eller ingen kalender? I magasinet denne uken vil vi dele noen ulike julekalender ideer og tips med dere.


Som vanlig vil Tutu få smaksløkene til å løpe løpsk. Denne uken med en vegetar-favoritt jeg gleder meg skikkelig til å prøve. Du vil finne deilige skjønnhetstips og spennende innsikt fra interiør verden. Her hjemme holder vi på å gjøre om loftet til barnerom og barnerommet til TV-stue, så jeg skal hvertfall sluke alt Therese skriver.


Har du fått med deg at ukens mål er å finne ut hva som gir deg energi? (les innlegget her) Tone vil dele innsikt om trening som fristed, og kanskje nettopp du innser at det er trening som skal til for deg. Les og finn ut :)


Så, fra her jeg sitter å titter ut på november-regnet i tussmørket ønsker jeg dere alle en riktig god uke. Håper du titter innom hos oss når du trenger litt me-time! Send oss gjerne en melding dersom det er temaer du gjerne vil lese om eller om du har spørsmål til en av redaktørene :)Ta vare på deg selv og de du er glad i. RIktig god uke. Hold skuldrene lave!


Til neste gang,


Marte

XoXJOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine