JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine 

  • TuTu

Alt Asiatisk

Heisann fine dere!

Jeg heter Elisabeth, eller også kalt for TuTu på mine sosiale medier og min matblogg, Alt Asiatisk. Gjennom mine kanaler deler jeg autentiske matoppskrifter med grundige step-by-step fremgangsmåte, for å få deg til å lykkes i ditt eget kjøkken.

Jeg har vietnamesiske røtter, og er oppvokst i et hjem med en mor som er mesterkokken i mine øyner. Hun er en uidentifisert perfeksjonist på kjøkkenet, men alt det hun lager blir til perfeksjon når smaken inntreffer ganen. Hun er den største kilden til hvorfor jeg brenner for matlaging, og gleden er stor hver gang Mamma TuTu kaller meg hjem til en varm bolle Pho, eller andre hjemmelagde godbiter. 


Jeg gledet meg alltid til å bli stor da jeg var liten. Å bli voksen, bli selvstendig, reise, og ikke minst endelig få røre de skarpe kvinene til mamma. Men som de fleste vet, så innebærer voksenlivet også mye ansvar, mye jobbing og mye grubling. Etter travle hverdager, ser jeg alltid frem til å endelig å komme hjem til ordentlig hjemmelaget mat. Ikke minst å bare være i min lille stress-frie boble, der det kun handler om dl, teskjeer og gram :)

Jeg har fra starten av, hatt fokus på å dele grundige oppskrifter, slik at de som leser enkelt kan gjenskape de samme smakene på egenhånd, med trinn-for-trinn bilder. Gjennom min Instagram, alt_asiatisk, deler jeg ofte videoer av hele prosessen, og ikke minst andre tips og redskaper som er nødvendige å ha når man skal lage asiatisk mat.Jeg vil gjennom byAnneBrith, dele en god blanding av oppskrifter som hovedsakelig er fra Sør-Øst og Øst Asia, men også god tips og triks som jeg har samlet og lært på veien. Jeg håper min spalte kan gi deg lyst til å stå på kjøkkenet, og vite at asiatisk mat ikke er noe vanskeligere å lage enn andre kjøkkener :)

Jeg gleder meg veldig til å bringe ekte asiatiske smaker i deres hjem, og er takknemlig for å kunne treffe dere gjennom byAnneBrith.

Med ønske om en riktig fin dag videre,

Klem TuTu - www.altasiatisk.no Følg gjerne Alt Asiatisk på Instagram og Facebook <3